Freerides - Problem z filmem
Freerides - Problem z filmem
Ściągnołem film
"Drift.A.New.Race.2004.SVCD.DVDRiP-TWS"
Z tąd
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... DVDRiP-TWS
i mam problem z jego otwożeniem. wypakowałem i powstał mi plik
"danr.svcd-tws.bin"
i nie wiem co z nim zrobić... Kto wie prosze o odpowiedz.
Pozdro.
"Drift.A.New.Race.2004.SVCD.DVDRiP-TWS"
Z tąd
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... DVDRiP-TWS
i mam problem z jego otwożeniem. wypakowałem i powstał mi plik
"danr.svcd-tws.bin"
i nie wiem co z nim zrobić... Kto wie prosze o odpowiedz.
Pozdro.
opcji jest kilka
1. "szukajka niegryzie"
2. jest to obraz plyty i mozna
a. odpalic jakiegos wirtuala (alcochol itp.)
b. wypalic nero, alcochol
c. wypakowac isobuster itp.
3. mozna rowniez znalesc program ktory pociagnie obraz plyty jako film, vlc media player
ale najlepiej nauczyc sie urzywac googli bo to naprawde jest banalna sprawa opisana miljony razy, i nawet na tym forum juz bylo walkowane nie raz.
1. "szukajka niegryzie"
2. jest to obraz plyty i mozna
a. odpalic jakiegos wirtuala (alcochol itp.)
b. wypalic nero, alcochol
c. wypakowac isobuster itp.
3. mozna rowniez znalesc program ktory pociagnie obraz plyty jako film, vlc media player
ale najlepiej nauczyc sie urzywac googli bo to naprawde jest banalna sprawa opisana miljony razy, i nawet na tym forum juz bylo walkowane nie raz.
plik z rozszezeniem *.bin to obraz plyty, powinien byc jeszcze jeden z rozszerzeniem *.cue, tylko ten drugi bardzo malo zajmuje
trzeba poprostu wyjac sobie film z obrazu lub nagrac na plyte
nagrywa sie prosto jakims programem do nagrywania np. Nero, a przegrac film z obrazu np. za pomoca Alcohol 120%, wtedy instaluje sie virtual drive, czyli jakby kolejny cd-rom/dvd i tam jak sie odpali obraz za pomoca programu beda normalnie pliki
trzeba poprostu wyjac sobie film z obrazu lub nagrac na plyte
nagrywa sie prosto jakims programem do nagrywania np. Nero, a przegrac film z obrazu np. za pomoca Alcohol 120%, wtedy instaluje sie virtual drive, czyli jakby kolejny cd-rom/dvd i tam jak sie odpali obraz za pomoca programu beda normalnie pliki
Odrazu uprzedze odpowiedz na pytanie po zastosowaniu opcji nr 2a,b,c. To jest obraz SVideoCD, a wiec albo z folderu mpegav wyciagniecie .dat'y i zmienicie rozszezenie na mpg (jak takiego folderu nei ma to chodzi najwieksze pliki na plycie), albo odpalicie jakis program ktory odtwarza SVCD, albo od poczatku zastosujcie VLCmediaplayera i tyle.
ee tam dupa obraz płyty....ja mam dodatki do disordera zapisane w foramcie bindupa i daję otwórz za pomocą all player albo best player i jazda....oglądam sobie. Wiem że bin to skrót od binarny bo wałkowałem to pół roku na inf. ale mówię o tym wybranym przypadku że to film...!!!Trzeba kombinować!!
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Krakus_dh, niechce byc niegrzeczny, ale przez pol roku walkowac *.bin ;) jakis rekordzik biliscie czy co ?
Tak jak mowilem tam moze byc wszytsko, odtwarzacze teraz sie porobily na tyle cwane ze pierw sprawdzaja naglowek pliku a samo rozszezenie jest bardziej istotne dla systemu ktory wie czym dany plik otwierac domyślnie. Niemniej jednak liczba otdwarzaczy tore ciagna obraz zawierajacy plyte SVCD (czy to bin czy iso czy jakis bardziej zaawansowany) jest narazie nieduza, a ze forum jest raczej niekomputerowe i czesc ludzi za szczyt osiagniec czlowieka w tej dziedzinie uwaza WMP :P to trzeba dosc precyzyjnei sie wypowiadać :(
Tak jak mowilem tam moze byc wszytsko, odtwarzacze teraz sie porobily na tyle cwane ze pierw sprawdzaja naglowek pliku a samo rozszezenie jest bardziej istotne dla systemu ktory wie czym dany plik otwierac domyślnie. Niemniej jednak liczba otdwarzaczy tore ciagna obraz zawierajacy plyte SVCD (czy to bin czy iso czy jakis bardziej zaawansowany) jest narazie nieduza, a ze forum jest raczej niekomputerowe i czesc ludzi za szczyt osiagniec czlowieka w tej dziedzinie uwaza WMP :P to trzeba dosc precyzyjnei sie wypowiadać :(