Wielka prosba do jadacych w gory!

=ziqu=
Kontakt:

Wielka prosba do jadacych w gory!

Post autor: =ziqu= »

Witam Panow!!!

Zglaszam sie z ogromna prosba, do wszystkich z północy Polski, z Wa-wy, z Poznania i do wszelkich obywateli, ktorzy w najblizszy dluuuuugi weekend beda jechac w góry (konkretniej do Szczyrku, lub okolice...)

Otoz przez moje gapiostwo, skad inad z innych roznych mniej spodziewanych powodow, zabraklo transportu w gory. Na wyjazd zajebiscie licze i glupio by bylo, gdybym tylko z powodu braku środka lokomocji nie mogl sobie posmigac w gorach.

Z takiego wlasnie powodu, uciekam sie do wszystkich Was, ktorzy beda jechac przez Lodz (lub w jej poblizu) w kierunku poludniowym i przy okazji beda mieli miejsce na jednego cichego zioma z malutkim rowerkiem.

Gotow jestem zaplacic za benzola (oczywiscie), postawic wyoogromniasty browar na miejscu (lub w trasie) i byc wdziecznym do konca wakacji:)

Hmmmm... chyba widac, ze gdyby mi na tym wyjezdzie az tak nie zalezalo, to dal bym spobie spokoj i wyciagnal sie na oświetlonych słońcem równinami podłódzkimi...

Nie wiem czy w czymkolwiek to pomoze, jednak licze na jakis mily gest:) moze ktos sie znajdzie.

Pozdrawiam... i z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi!!!

PS: no i moze podam kontakt (tak na wszelki wypadek)... #gg 1594401 i tel. 502 067 869
gg# 1594401
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

tak myslalem :)
gg# 1594401
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

przyjedz pociagiem, zapraszam do szczyrku w zeszłym tygodniu zrobilismy tak bardzo konkretna traske jest naprawde ekstra
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Jak bym jechal chetnie bym Cie zabral... ale sam nie jade :/ gez. wstepne na studia i te sprawy :/ Wiec nie bardzo moge pomuc... ale moze jeszcze innym razem :)
ODPOWIEDZ