koncówki :/

adaz
Kontakt:

koncówki :/

Post autor: adaz »

Witam!

Chcialbym zapytac o nastepujacą kwestie.. Ostatnio zdazyla mi dosc duza gleba heh :P oprocz obdarc i ponaciaganych konczyn urwalem sobie takze koncowke od przewodu grimeca sys 8 :( Ulamalem ja w pol :/ odpadl przewod od klamki i po kwiotkach :/ i teraz pytanie do was czy istnieje mozliwosc zakupu samej koncowki i jakims cudem podlaczenie jej do przewodu czy musze kupic calkiem nowy przewod z obydwiema koncowkami..?

Zdrow

Adaz
samed
Kontakt:

Post autor: samed »

Spokojnie mozesz kupic sama koncowke, wiem ze kiedys chyba cyklotur.pl mial je w ofercie. Ale jezeli masz znajmogego spawacza to moze ci to spokojnie zespwac. Pozniej tylko zamieniasz przewod stronami zeby spaw byl przy zacisku i zrobione. Sam mam tak zrobione jak kiedys przy barspinie mi przewod sie zerwal, i znam jeszcze ze 2 osoby ktore tak maja i dziala jak nowy.
a.k.a. GhoST
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Ja proponuję kupić przewód + końcówki Jag Wire, jest to inwestycja o tyle dobra, że taki przewód kosztuje mniej niż oryginalny Grimeca oraz można go używać wielokrotnie (całość rozkręcana) cena przewodu to jak pamiętam 28 zł za 1 mb. Chyba, że masz możliwości aby zrobić tak jak wspominał samed, ale to musi CI ktoś zrobić porządnie.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Daniel pisze:Ja proponuję kupić przewód + końcówki Jag Wire, jest to inwestycja o tyle dobra, że taki przewód kosztuje mniej niż oryginalny Grimeca oraz można go używać wielokrotnie (całość rozkręcana) cena przewodu to jak pamiętam 28 zł za 1 mb. Chyba, że masz możliwości aby zrobić tak jak wspominał samed, ale to musi CI ktoś zrobić porządnie.
szkoda tylko ze ten przewod jest strasznie sztywny :/
Miodożer.
adaz
Kontakt:

Post autor: adaz »

hmm moja koncowka ulamala sie przy glowce:( tzn. odpadla glowka i zobaczylem wowczas ze w srodku jest maly przewod i on wlasnie trzyma glowke hmm ino sie zlamal czy da to sie jakos zlutowac? mam nadzieje ze dobrze to wytlumaczylem bo troszku zamotane chyba hehe thx

Adaz
krisnos
Kontakt:

Post autor: krisnos »

a moze ktos wie jak mozna wyjac ten zasrany przewod z koncowki
? wcisnalem dzwignie i przewod wypadl...szybko go wcisnalem a teraz nie moge go wyjac.boje sie ze kiedys wypadnie, zreszta i tak musze przyciac przewod.no i jak to ustrojstwo pozniej zacisnac (tzn. koncowke na przewodzie)?
ODPOWIEDZ