Centrowanie koła - Pasja :D
-
- Kontakt:
Centrowanie koła - Pasja :D
wczoraj przyszła do mnie obręcz vuleta excalibur dh . i mysle kurde bede wydawał kolejne 25 zł na centrowanie mowize sprobuje sam , dokrecałem wszystkie szprchy tak zeby troche były napiete i poszedłem do domu i weszłem na stronke http://www.cyfronet.krakow.pl/rowery/skladkol.html i jakos wszystko tak robiłem jak oni powiedzieli i wciągneło mnie to niewiem czemu :D chyba jutro pujde do rowerowego i powiem im ze umiem centrować koła i spytajm sie czy mogłbym odrobić za kierownice da bomba d6 :D
www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
wczoraj zaplotłem 12 kółek, mam dość:P chcesz chętnie Ci je podeśle do wycentrowania... podszkolisz sie troche... meeen przejdzie Ci;P ...a jak chcesz na tym zarobić to zproponuj znajomym centrowanie za powiedzmy 10 a nie 20 czy 25zł jak robią to w serwisie... 5-10 znajomych i już mas kase na kierownice:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
ja proponuje zimna kapiel. gdyby kazdy mogl sie nauczyc idealnego zaplatania kola w przyciagu paru minut, to cena takiej uslugi bylaby znacznie nizsza, bo zrobic by to mogl kazdy.... tez kiedys plotlem sobie kola, i po tym jak wyrywalem co pare dni szprychy zrezygnowalem. a tez bylem 'podniecony' ze idealnie wycentrowane i w ogole... :|
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
no chyba juz wszyscy zdązyli zauważyć, że to nie ten topic (chodzi o moją poprzednią dłuższą wypowiedź) poprawiłem sie 2 razy... może wystarczy co??:P a wracając do zaplatania kółek, wydaje sie banalne, ale zeby odpowiedni wycentrować koło, dobrze, równo i z odpowiednią siłą naciągnąć szprychy, przy tym zrobić to tak, ażeby koło nie miało bicia góra-dół czy na boki czasem trzeba spędzić przed centrownicą naprawde spoooooro czasu... po naciągnięciu i wycentrowaniu to i tak jeszcze nie wszystko, szprychy muszą sie ułozyć i same odpowiednio wyciągnąć (mozna im delikatnie "pomóc" ) po czym raz jeszcze sprawdzić i poprawić niedociągnięcia... :)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: