Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem tej ramki. Kto wie jakiej firmy jest i jaki model. Prosze sie wypowiadać...
link: http://linux.si4.org/~benwin/zdj/
Pedro 47 pisze:mi sie skojarzyło z ramka Cube... Ale nie wiem :/
Kiedyś jakiś koleś na allegro sprzedawał taki rower z tą ramką. Drogo poszedł ale napisy były SantaCruz... to nie może być to... Santa ma VPS ten niby też jest 4 zawiasowy ale ramki Santy są odrobine inne. Podobna do modelu Blur
no nie santa cruz ... hmm w sumie ciezko stwierdzic bo to moze bys jakis zagranicznik i zalozmy nikt nie zgadnie co to za wynalazek a moze podpowiesz skad nabyles itd
prosto z salonu rowerowego. Spodobał mi się system tłumienia. Cena była jak na tą ramke przyzwoita. NIe ma żadnych opisów ani wybitych napisów... Szkoda bo troche się skacze i problem może być z hakiem pożniej
Pytam i szukam odpowiedzi już wszedzie... ekipa w salonie gdzie kupiłem zmieniła się i nikt nie pamięta jak ta rama się nazywała:( swoją drogą nieźli fachowcy jeśli nie wiedzą co sprzedają.
Musze Ci powiedzieć że ta ramka Iron horse nieźle fruwa. Te słabe spawy jak mówicie wiele wytrzymują i mają nadspawane łatki. Może geometria nie ta - tu się zgodze ale cały system wytrzymał już nie jedno. Gorzej z bike'rem:)