Aj em bek
-
- Kontakt:
Aj em bek
Czesc :} nareszcie wypuscili mnie ze szpitala.
Sorka ze zakladam nowy topik ale musze udzielic odpowiedzi na pare innych a nie chce mi sie za duzo pisac . Kilka osob pisalo ze chce kupic dnm'a 120. Otoz moge powiedziec ze to zajefajny amor z bardzo krucha rura sterowa :).
Poza tym dzieki za wszystkie cieple slowa na forum. Po wypadku mam troche rozchrzaniona rzuchwe, maly wstrzas mozgu i brakuje mi nieco skory na rece i policzku. Kask ma kolega. pozdro ;).
PS. nie wiecie przypadkiem czy do mego dnm'a mozna wpakowac jakas MOCNA rure? bo boje sie kupowac drugiej takiej samej...
Sorka ze zakladam nowy topik ale musze udzielic odpowiedzi na pare innych a nie chce mi sie za duzo pisac . Kilka osob pisalo ze chce kupic dnm'a 120. Otoz moge powiedziec ze to zajefajny amor z bardzo krucha rura sterowa :).
Poza tym dzieki za wszystkie cieple slowa na forum. Po wypadku mam troche rozchrzaniona rzuchwe, maly wstrzas mozgu i brakuje mi nieco skory na rece i policzku. Kask ma kolega. pozdro ;).
PS. nie wiecie przypadkiem czy do mego dnm'a mozna wpakowac jakas MOCNA rure? bo boje sie kupowac drugiej takiej samej...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
Bylem. I to w zapietym ff. Jednakze jakos tak nieszczesliwie upadlem ze podnioslo mi kask do gory. Kto wie, gdyby nie bell to moze zebow bym kilku nie mial.... poza tym pewnie by mi czacha pekla bo przyrznalem ostro o ten nasz piekny staro mieszczanski bruk :)
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Biedny jestes stary tyle Ci powiem...A słyszałes co sie stało z bajkerem kieleckim o nicku misztal?
oto co mu jest:
- Zlamanie dolniej sciany prawego oczodolu z plynem w zatoce szczekowej
- zlamanie prawej kosci promieniowej w 1/3 dalszej z przemieszczeniem i zagieciem katowym odlamow
- pdwichniecie stawu lokciowo-promieniowego dalszego i lokciowo-nadgarstwowego
- wieloodlamowe zlamanie sciany przednio-gornej prawej zatoki szczekowej
- rana szarpana o dlugosci 3 cm na policzku ( szyta )
.......
I juz po miesiacu jezdzi :/
oto co mu jest:
- Zlamanie dolniej sciany prawego oczodolu z plynem w zatoce szczekowej
- zlamanie prawej kosci promieniowej w 1/3 dalszej z przemieszczeniem i zagieciem katowym odlamow
- pdwichniecie stawu lokciowo-promieniowego dalszego i lokciowo-nadgarstwowego
- wieloodlamowe zlamanie sciany przednio-gornej prawej zatoki szczekowej
- rana szarpana o dlugosci 3 cm na policzku ( szyta )
.......
I juz po miesiacu jezdzi :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
wyglądało to b.groźnie ,wiec życze szybkiego powrotu do zdrowia!
-
- Kontakt:
uuuuaaaa... co tu pisac... szkoda Misztala :(
ja tez zamierzam jak najszybciej wrocic do jazdy ale
musze kupic amor nowy. ten naprawie i spyle bo juz mu nie ufam hehehe :]. Teraz pora na dwie półeczki. I co brac? mysle nad dnmem 180 mm (podoba mi sie ich praca) ale zebym znowu sie nie nacial :]
ja tez zamierzam jak najszybciej wrocic do jazdy ale
musze kupic amor nowy. ten naprawie i spyle bo juz mu nie ufam hehehe :]. Teraz pora na dwie półeczki. I co brac? mysle nad dnmem 180 mm (podoba mi sie ich praca) ale zebym znowu sie nie nacial :]
-
- Kontakt:
spoko bzp nie bedzie mnie qrwaaa
wujek mi walka wywinal bo mial ze mna rano jezdzic. koshal mial byc na 16 okzalo sie ze moze od 18 byc. i hooja nie pojechalem ale w sumie to lepiej bo bysmy za bardzo nie pomykali.
a rufus - dnm spoko sprzedasz tylo zaznacz co z nim bylo zeby nikt pretensji nie mial do Ciebie pozniej :P
a jaka dwopolka do sztywniaka - nie sadzisz ze 180 to trohe duzo jak na kone?? nie wiem jak z kontem glowki by bylo, ale moze?
hmm 888 :] napewno tylko dwupolki??
wujek mi walka wywinal bo mial ze mna rano jezdzic. koshal mial byc na 16 okzalo sie ze moze od 18 byc. i hooja nie pojechalem ale w sumie to lepiej bo bysmy za bardzo nie pomykali.
a rufus - dnm spoko sprzedasz tylo zaznacz co z nim bylo zeby nikt pretensji nie mial do Ciebie pozniej :P
a jaka dwopolka do sztywniaka - nie sadzisz ze 180 to trohe duzo jak na kone?? nie wiem jak z kontem glowki by bylo, ale moze?
hmm 888 :] napewno tylko dwupolki??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: