3 MIESIĄCE I TA SAMA SPRAWA!!! :(
3 MIESIĄCE I TA SAMA SPRAWA!!! :(
A więc tak!
Kupiłem w mkbike'u pointa. Pojezdziłem na nim 8 miesięcy! i pękła :]
Oki, no *** trudno. Wysłałem i czekałem na nową rame od nich z gwarancji dokładnie niecałe 4 miesiące!!! !!! !!! Bardzo długo nie jezdziłem!
Oki, dostałem p[o tych 4 miesiącach nową :] Jupiiiii
Ale to jest k..urwa poniżej krytyki! Bo na tej nowej " POINT SERIA KRASZER :))))))))))))" pojezdziłem 3 miesiące!!! !!! !!!
3 miesiące!!! Zero sladów peknieć! A tu taki motyw: stoimy i podchodzi kupel (tez łamał takie ramy) i mówi SORRY ale nie chcem Cię martwić, mówie ale o co chodzi, a on mówi ZOBACZ TU! Ja patrze a tam już biała kreseczka :]
O ku.rwa! Ja pierd.ole znowu :)
Ja jezdziłem na niej DIRT i hopki na odległość!!! !!! !!! Nie było tu mowy o katowaniu ramy! Dirty zajebiste, a odległościuwki bardzo miekkie, zero udezenia ;) A więc co jest to hu.ja wacława?
Na tamtej jezdziłem 8 miesiecy, a na tej 3! Kurwa ludzie co to jest???
Wiem że to nie wysoka półka, ale przy takiej jezdzie? 3 miesiące? TO JEST PONIŻEJ KRYTYKI!!!
To jest pierwszy point: http://forum.bikeaction.pl/album_person ... ser_id=835
A fotki drugiego POINTA serii "KRASZER :)" niedługo pokaże :)
Ludzie 3 miesiące hopek i dirtu!!! Przeciez ta rama w XC by chyba szła kurwa mać, od zwykłej jazdy :)
CO O TYM MYŚLICIE PAŃSTWO? To jest masakra!
Nie kupujcie tego SHITU. A czy ktoś kiedy kolwiek widział DRAGSTARA połamanego przy główce??? Jeżeli tak, to dajcie mi znać!
Dragstar to zajebista rama! Naprawde dobra, tyle że wszyscy płaczą że dużo tago! Fakt, ale to jest chołg, nie peka!
( NIE JEST TO MÓJ PRZYPADEK TYLKO KUMPLA KTÓRY NIE MA NETA W DOMU, WIEC PISZE ZA NIEGO :) )
Pozdro!
Kupiłem w mkbike'u pointa. Pojezdziłem na nim 8 miesięcy! i pękła :]
Oki, no *** trudno. Wysłałem i czekałem na nową rame od nich z gwarancji dokładnie niecałe 4 miesiące!!! !!! !!! Bardzo długo nie jezdziłem!
Oki, dostałem p[o tych 4 miesiącach nową :] Jupiiiii
Ale to jest k..urwa poniżej krytyki! Bo na tej nowej " POINT SERIA KRASZER :))))))))))))" pojezdziłem 3 miesiące!!! !!! !!!
3 miesiące!!! Zero sladów peknieć! A tu taki motyw: stoimy i podchodzi kupel (tez łamał takie ramy) i mówi SORRY ale nie chcem Cię martwić, mówie ale o co chodzi, a on mówi ZOBACZ TU! Ja patrze a tam już biała kreseczka :]
O ku.rwa! Ja pierd.ole znowu :)
Ja jezdziłem na niej DIRT i hopki na odległość!!! !!! !!! Nie było tu mowy o katowaniu ramy! Dirty zajebiste, a odległościuwki bardzo miekkie, zero udezenia ;) A więc co jest to hu.ja wacława?
Na tamtej jezdziłem 8 miesiecy, a na tej 3! Kurwa ludzie co to jest???
Wiem że to nie wysoka półka, ale przy takiej jezdzie? 3 miesiące? TO JEST PONIŻEJ KRYTYKI!!!
To jest pierwszy point: http://forum.bikeaction.pl/album_person ... ser_id=835
A fotki drugiego POINTA serii "KRASZER :)" niedługo pokaże :)
Ludzie 3 miesiące hopek i dirtu!!! Przeciez ta rama w XC by chyba szła kurwa mać, od zwykłej jazdy :)
CO O TYM MYŚLICIE PAŃSTWO? To jest masakra!
Nie kupujcie tego SHITU. A czy ktoś kiedy kolwiek widział DRAGSTARA połamanego przy główce??? Jeżeli tak, to dajcie mi znać!
Dragstar to zajebista rama! Naprawde dobra, tyle że wszyscy płaczą że dużo tago! Fakt, ale to jest chołg, nie peka!
( NIE JEST TO MÓJ PRZYPADEK TYLKO KUMPLA KTÓRY NIE MA NETA W DOMU, WIEC PISZE ZA NIEGO :) )
Pozdro!
-
- Kontakt:
HOPE nie podniecaj sie tak .....ludziom pekaja ramy "nie do zajebania" takie jak norco banshee itepe. To kwestia ze tak powiem "zdolności" ..wystarczy raz umiejetnie pierdoln..ąć i kazda rama sie posypie .Ja tez kieeedyś dawno zabiłem amstaffa w okresie 3 miesiecy.. Rowerek najbarziej dostaje wpierdol w okresie nauki ..moze wiec to jest powodem tak czestego pekania
zmorą tego sportu jest to że zrobił sie TRENDI :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MOJ TY DROGI KOCHANIE ZAKLADAJAC TEGO TOPICA NIE WIESZ W CO SIE WPAKOWALES <diabel> ja w dircie mialem swojego nowo narodzonego destroyera JUMP-a i co nacieszylem sie nim az 3 tygodnie duzo co nie ??? <hahaha> nawet nie zechcialo mi sie wyslac go na gware bo sie nie oplacalo teraz jest reborn ktory sie trzyma 2 miechy i zyje !!!! wiec cena tez swoje robi a co do pointa mialbym go napewno mniej ;)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]
-
- Kontakt:
Lysy965co ci sie stało z jumpem?? kuzyn ma jumpa i miał widelec destroyera i połamał go na 3 cześci dosłownie przy bunym pod krawężnik wysłał na gwarę, i mu przysłali kase nawet o 10zł za dużo:D i za przesyłkę zapłacili:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/