witam, szukalem i nie znalazlem, a jak to jest na forum to prosze o linka. Co sadzicie o tych obreczach? warte sa swojej ceny? slyszalem ze sa miekkie, lepiej dac wiecej za supre bh, czy tansza (supra D) to jest to samo lub niewiele gorsze?? prosze o wasze opinie. dzieki i pozdro
Jak nie przeraza Cie waga to ja polecam DX32 sam uzywam i jestem zajebiscie zadiowolony. Jesli waga DX Cie przeraza polecam Mavica D321 , teraz sie jakos inaczej nazywa ale to dobra obrecz i nie taka strasznie ciezka.
moja supra d przez moja glupote troche sie powyginala - jump na schody przy niskim cisnieniu opony
troche sie trzeba nameczyc z centrowaniem teraz bo mam jajko (gora -dol)
ale bez tego mankamentu nie moge sie przyczepic (gdybym czesciej myslal nadal bylaby prosta :)
Supra Bh jest warta sowjej ceny naprawde mocna obręcz , a supra d nie wydaje mi sie tansza ,wręcz odwrotnie. O ile mi wiadomo to tak jak w duble track bh i d różnia sie tylko łączeniem.
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
mam mavica ex 729d na przodzie chcilame mocna i lekka i jest git pare walniec w drzewo i jest cala prosciutkana na tyle mialem supre v obrecz zajebista na maxa 179zl chyba kosztuje tyle rany nie wskoczylem bunnym na murek opona przecieta a w suprze tylko scianka wgieta wziolem francuza wyprostowalem ihula dalej lezy w piwnicy i chyba ja zamontuje super obrecz polecam :D
ja teraz jestem na etapie kupna obreczy. chcialem d321 ale to bardziej do downhillu pasuje niz do dualu. co jest mocne i lekkie do 200zł, odpada dt i st!!!!