Witam niedawno zakupiłem korbe truvativ HUSSEFELT
i niewiem jaki support do niej załozyć cena tak najlepiej ok 100zł. prosze o podanie konkretnych modeli
A ja z truvativem gp team dh nie miałem problemów tylko nie można go myć karcherem bo sie łożyska spierdolą a wtedy klapa też ten niższy model (DH) za 120 jest spoko tylko że on ma 2 łożyska a gp ma 4 :) i róznica w cenie jest niewielka bo gb można mieć za 160zł
pozdro
Mi sie truvativ trzymał chociaż troszkę sobie waże i troszkę na nim skakałem fakt że jeździłem raczej jak bylo sucho więc konkrertnego błota to on w swoim życiu nie widział :D nie wiem czy olej to dobry pomysł bo jak go wciśniesz na siłe to pewnie padną uszczelki a wtedy to bedzie jeszcze gorzej :D
Bo z tymi gp tak jest że mają grubą ośkę ale male i delikatne łożyska :D i jak tam się jakieś błotko dostanie albo woda jak się pod ciśnieniem umyje to się zaczynają problemy bo inaczej zniszczyć się tego chyba nie da :D
taaak ja tez polecam ten suport co murasm...<FSA POWER PRO>
U mnie wytrzymal miesiąc.. 2 tygodnie jezdzenia i 2 tygonie lezenia w piwnicy jak na wakacjach bylem... a potem coś sie tam w srodku zlamalo:P:P:P
Obecnie juz ponad miesiac smigam na Truvativ'ie giga pipe DHLT i jak narazie zero problemow...
stary lepiej dozbieraj na jakis lepszy niz ten FSA, bo w tym przypadku niestety najtanszy oznacza najgorszy...
no chyba ze wazysz 40kg <lol2>
Pozdro!
Tym gp sl szkoda sobie głowy zawracać a jak chcesz suporrt za stówke to rozejżyj się za truvativem dh taki niższy model gp kolega rozpiepsza go naprawdę konkretnie już kilkanaście miesięcy i nic naprawde fajny sprzęt za ok 110-120 zł