CO myślicie o ramie sign fr 2
-
- Kontakt:
CO myślicie o ramie sign fr 2
chciałbym sie dowiedziec czy ktośtąramke ma i wogole jak sie sprawuje :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63612645 czy wogole ktos to ma czy narazie nikt :)
www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no staneles na granicy paranoi, nikt na tym nie jezdzi, ale jest mocna :), ale fakt rowerek robi wrazenie i jak beda one w nastepnym roku w tej cenie co na stronce krosa 2999 to bedzie to chyba hit sezonuwookie85 pisze:co ci mamy powiedziec ? jak prawie nikt na tym jeszcze nie jezdzil z tego co mi wiadomo...jest mocna , duzy skok , lepszej nie kupisz....
Koles który to sprzedaje to jakis "cfaniak" który robi krossie :)
Poczatkowo te ramy miały byc wypuszczone na początku sierpnia w serii limitowanej...
Potem 15 sierpnia...
i do dzis ich nie ma ;]
Nie ma co gdybyac ani o wytrzymałosci ani o pracy ... jak juz bedą pół roku jeździc to bedzie mozna cos mówic... jak dla mnie to kross wiec zaufania nie budzi niestety ... a napewno nie budzi zaufania do 2półek ..
pozdrower
Poczatkowo te ramy miały byc wypuszczone na początku sierpnia w serii limitowanej...
Potem 15 sierpnia...
i do dzis ich nie ma ;]
Nie ma co gdybyac ani o wytrzymałosci ani o pracy ... jak juz bedą pół roku jeździc to bedzie mozna cos mówic... jak dla mnie to kross wiec zaufania nie budzi niestety ... a napewno nie budzi zaufania do 2półek ..
pozdrower
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe nie bede sprzedałwał mojego gt chuckera ja juz sie w zime może bede szykował na Benesta dla nie wtajemniczonych (www.benest.cz) . Ten Kross wygląda jak orange
www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ramka degresywna to widac od razu.
Nie wiem ile to ma miec skoku , ale wyglada jakby mialo przelozenie zmienne ze srednia kolo 3:1 to przy takim tloku ze 145 realnego?
( z czego koncowka tak miekka ze praktycznie bez roznicy czy dadza 150 czy 180, kolo glebiej zanurkuje a uczucie bedzie takie samo jak na 150 )
Ja bym ja jeszcze z 2.5-3cm skrocil na gornej rurze :) Bylaby mega zabaweczka, ale i tak jest fajna, za taka kase wszystkie powyzsze minusy znikaja. Po prostu mala ramka z calkiem fajna geo do wszyzstkiego za smieszne kase jak na fulla.
Chociaz inwestujac w cos takiego liczylbym sie z natychamiastowa wrecz awaria dampera ( wycieki ) , albo peknieciami wkrotce. Wiec zabawka dla tych ktorzy na sztywniaku maja juz sporo techniki, i niedoloty, krzywe upadki sa dla nich obce... Bo inaczej dlugo toto nie pozyje.
Tyle powiem z fotki, jak bedzie naprawde zobaczymy. Nie wszyzstko co tanie, musi byc kiepskie, choc zazwyczaj tak jest ;/
Imo za taka kase warto ;)
Nie wiem ile to ma miec skoku , ale wyglada jakby mialo przelozenie zmienne ze srednia kolo 3:1 to przy takim tloku ze 145 realnego?
( z czego koncowka tak miekka ze praktycznie bez roznicy czy dadza 150 czy 180, kolo glebiej zanurkuje a uczucie bedzie takie samo jak na 150 )
Ja bym ja jeszcze z 2.5-3cm skrocil na gornej rurze :) Bylaby mega zabaweczka, ale i tak jest fajna, za taka kase wszystkie powyzsze minusy znikaja. Po prostu mala ramka z calkiem fajna geo do wszyzstkiego za smieszne kase jak na fulla.
Chociaz inwestujac w cos takiego liczylbym sie z natychamiastowa wrecz awaria dampera ( wycieki ) , albo peknieciami wkrotce. Wiec zabawka dla tych ktorzy na sztywniaku maja juz sporo techniki, i niedoloty, krzywe upadki sa dla nich obce... Bo inaczej dlugo toto nie pozyje.
Tyle powiem z fotki, jak bedzie naprawde zobaczymy. Nie wszyzstko co tanie, musi byc kiepskie, choc zazwyczaj tak jest ;/
Imo za taka kase warto ;)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: