jestem poczatkujacym webmasterem, szukam portalu ktory zajmuje sie hostingiem, wazne zeby byl darmowy i zeby obsługiwał php.
Czy znacie takie portale??
plz help
pozdro
Porada dla webmastera
-
- Kontakt:
Porada dla webmastera
-=dual forever=-
Ja korzystam z zajebistego Hostingu www.cba.pl to jest ponad 100mb za 3 i tam masz jeszcze 25 kont pocztowych itp itd.
Jedynym mankamentem tego hostingu jest to, ze u gory nad stronka wyswietlaja ci sie reklamy google. Nie jakies Pop-Up tylko jakies pierdoly napisane. Ale i tak jest zajebiscie jak za free.
Adres dostajesz NP: www.costam.cba.pl :D, wiec adres jest krótki:D. Pozdro
Jedynym mankamentem tego hostingu jest to, ze u gory nad stronka wyswietlaja ci sie reklamy google. Nie jakies Pop-Up tylko jakies pierdoly napisane. Ale i tak jest zajebiscie jak za free.
Adres dostajesz NP: www.costam.cba.pl :D, wiec adres jest krótki:D. Pozdro
www.za.pl i www.republika.pl są darmowe nie wiem czy obsługują php i to raczej małe konta są.
Pytank skąd masz internet?? Neostrada, radiówka, kablówka?
Bo często operatorzy oferują konta dla klientów tak np ja mam radiowke i mój admin dał mi miejsce na serverze, z takiej opcji mało osób korzysta i mam darmowego dużego serva, narazie strona ma 200mb i wciąż sie rozrasta i nie ma problemu.
Pytank skąd masz internet?? Neostrada, radiówka, kablówka?
Bo często operatorzy oferują konta dla klientów tak np ja mam radiowke i mój admin dał mi miejsce na serverze, z takiej opcji mało osób korzysta i mam darmowego dużego serva, narazie strona ma 200mb i wciąż sie rozrasta i nie ma problemu.
-
- Kontakt: