Jaka jest według was najlepsza?
Jaka jest według was najlepsza?
Chodzi mi o przegladarke internetową.
Jakiej używacie, bo chyba nie wszyscy uzywają INTERNET EXPLORER :D
Mówcie jaka jest najlepsza :)
Jakiej używacie, bo chyba nie wszyscy uzywają INTERNET EXPLORER :D
Mówcie jaka jest najlepsza :)
-
- Kontakt:
Opera - gesty myszka, dowolne ustawienie elementow GUI, w hooy skorek do wyboru, menadzer hasel, dodawanie skrotow do stronek jako zakladki na gorze glownego panelu, panele do szybkiej konfiguracji bez grzebania w opcjach, genialny sposob blokowania pop-up'ow..
to wszystko RLZ :D..a do reklamy da sie przyzwyczaic ( albo ciagnac cracka )
a firefox ? tyz fajny, ale jakos mi nie pasi, za surowy... i za bardzo przypomina IE... i dlugo sie wlacza przegladarka...
to wszystko RLZ :D..a do reklamy da sie przyzwyczaic ( albo ciagnac cracka )
a firefox ? tyz fajny, ale jakos mi nie pasi, za surowy... i za bardzo przypomina IE... i dlugo sie wlacza przegladarka...
ten koleś pode mną to ***** :D:D
aha i opera jeszcze :D zarzadzanie kontami mailowyymi i super panel 'transfery' duzo lepszy niz w firefoxie bo ladnie zintegrowany a nie jako dodatkowe okienko... i tak jak w kazdej przegladarce byc powinno czyli sciaganie mozna wstrzymac i kontynuowac od momentu dowolnego.a jak wyskoczy blad to mozna probowac sciagac dalej od miejsca gdzie wyyskoczyl blad.zazwyczaj odzyskuje uszkodzone czesci, nie trzeba siorbac od nowa.. a explorer hooooooooyem smierdzi :D i nawet google toolbar mu nie pomoze ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt: