JOSH BENDER - gdzie???
JOSH BENDER - gdzie???
Kumpel mówił ze widział w DROPINIE Bendera, a ja jakoś nie :D
Wie ktoś w jakim odcinku jest JOSH i czy wogóle jest :)
Pozdro
Wie ktoś w jakim odcinku jest JOSH i czy wogóle jest :)
Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
q[]-[]ta
Dla mnie forum z takim dennym człowiekiem jak ty to nie forum...
Jezeli nie chcesz nic powiedzieć konkretnie to na huuj otwierasz usta?
Ja cie wogule nie kumam, pierdole twoje wypowiedzi i wszystko co z tobą związane!
Jak narazie nie otrzymałem odp. na pytanie, no ale spoko, moze nikt nie wie.
Ale jak nie znasz odp. na takie pytanie to po co ********** jakieś ****** txt na mój temat?
Jak widzisz posty na forum, to zobacz zanim wejdziesz kto jest autorem, jak bedzie pisać Hope to omijaj je z daleka...
Pozdro dla normalnych...
Dla mnie forum z takim dennym człowiekiem jak ty to nie forum...
Jezeli nie chcesz nic powiedzieć konkretnie to na huuj otwierasz usta?
Ja cie wogule nie kumam, pierdole twoje wypowiedzi i wszystko co z tobą związane!
Jak narazie nie otrzymałem odp. na pytanie, no ale spoko, moze nikt nie wie.
Ale jak nie znasz odp. na takie pytanie to po co ********** jakieś ****** txt na mój temat?
Jak widzisz posty na forum, to zobacz zanim wejdziesz kto jest autorem, jak bedzie pisać Hope to omijaj je z daleka...
Pozdro dla normalnych...
jade cie w kazdym forum w nadzieji ze albo sie stad ulotnisz, albo wkoncu zmadrzejesz...
wez czlowieku poobserwuj wypowiedzi ludzi, ktorzy cos soba reprezentuja... bo w kazdcym twoim poscie jestes jak napalona nastolatka... nie chce cie tu gnebic ale chce zebys przestal zasypywac forum dennymi wypowiedziami. Potem ktos chce znalesc jakies normlane info np na temat duro czy innego sztucca... i zonk czysta esencja debilizmu
wez czlowieku poobserwuj wypowiedzi ludzi, ktorzy cos soba reprezentuja... bo w kazdcym twoim poscie jestes jak napalona nastolatka... nie chce cie tu gnebic ale chce zebys przestal zasypywac forum dennymi wypowiedziami. Potem ktos chce znalesc jakies normlane info np na temat duro czy innego sztucca... i zonk czysta esencja debilizmu
inur masz po czesci racje.Ale byl pewien okres, kiedy myslalem " ok na kazdym forum taki sie znajdzie..." milczalem jak widzialem wypowiedzi tak denne ze az sie plakac chcialo, jechanie po ludziach itp akcje. olalem to. Ale w pewnym momencie juz nie moglem zdzieryz ze ktos zaklada normalny topic i pojawiaja sie wypowiedzi typu:
" xxx jest ******!!!!! bierz to yyy bo jest mega zajebiste!!! " ale czemu?? tego nigdy sie chyba nie dowiemy.
z tego 1/2 nalezy do hope'a a druga polowa do przedstawiciela tego smaego toku myslenia dawidka 13-14 czy cos takiego.
nic bym mu nie mowil, gdyby po 1 czy 2 mojej wypowiedzi postaral sie zrozumiec czemu wkurwia taka rzesze ludzi? ale on mysli ze racja jest po jego stronie i jeszcze pisze do mnie " oki battle? "
hope wojny to sie robilo za gowniarza w piaskownicy na kulki z blota...
zrozumienie bledu , jest polowa drogi do sukcesu...
" xxx jest ******!!!!! bierz to yyy bo jest mega zajebiste!!! " ale czemu?? tego nigdy sie chyba nie dowiemy.
z tego 1/2 nalezy do hope'a a druga polowa do przedstawiciela tego smaego toku myslenia dawidka 13-14 czy cos takiego.
nic bym mu nie mowil, gdyby po 1 czy 2 mojej wypowiedzi postaral sie zrozumiec czemu wkurwia taka rzesze ludzi? ale on mysli ze racja jest po jego stronie i jeszcze pisze do mnie " oki battle? "
hope wojny to sie robilo za gowniarza w piaskownicy na kulki z blota...
zrozumienie bledu , jest polowa drogi do sukcesu...