Witam! Zbliża się zima, a z nią śnieg :] Wiem, że większość z was śmiga na bikach w zimie, ale ja wolę narty, i właśnie: śmigacie na nartach?? Jakie style?? Ja osobiście preferuje Giganta.
Pzdr ;)
Ja tam preferuje snowboard i jazda w puchu po lesie ... Mniam... Raz w Polsce trafiły mi sie takie warunki na Palenicy i mnie musieli siłą ze stoku ściągac.
Ja tam wole slalom i mam narty atomic sl 11, a lubie jezdzic poza trasami (co w Polsce niebardzo mozliwe :( ) a tak wogle to jezdze tes na desce ale dopiero zaczynam i na desce nalepiej freeride :)
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
a ja smigam na jakis najzwyklejszych nartach, na takim malym stoku 30km od mojego miasta, zazwyczaj to sie wywalalm ale ogolem niezla zabawa z tym jest :D
szczegolnie polecam jazde z dziewczyna :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
mam volkl p-60 racing sc... slalom i troche funu... tylko po trasach
lukasx: jak na sll11 chcesz jezdzic poza trasami, przeciez to typowa slalomka, tylko na przygotowane trasy, i to trasy nie byle jak przygotowane. na niej przeciez nawet trudno jest po zle ubitej trasie, a co dopiero w puchu. nie bardzo widze freeride na tak twardej narcie... pozdro i wielki lol
Ja zacząłem jeżdzić w zeszłym roku newschool i jest to zajebista alternatywa dla roweru na zimę. Duże hopy, można kręcić kozackie tricki. Mimo to dużo bezpieczniej niż na biku. Świetna sprawa to poręcze. Ale gleby bardziej bolą... Czasem gdy znudzi mi się hopanie jadę na jakiś freeride. Polecam z polskich stoków Pilsko. Można jechać na sam dół ponad 20 min, cały czas po puchu.
Twin tip rulez!!!
heh ja tez preferuje snowboard od 3 lat chociaz na nartach jezdzilem 7lat mam deseczke Ride usa i wiazania Prestona a do tego brzydkie buty snowboardowe vansa polecam stoki w szklarskiej porebie( szczegujnie fis'a)i traski freridowe w szczyrku
ps. moge sprzeda deseczke z wiazaniami w stanie dobrym+.... nowy komplecik 2500zl sprzedam za 800zl bo ma 3lata i jest za krotka dla mnie 151mm
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Dla mnie narty rules. ja takze lubię śmigać poza trasami, ale jak nie ma za duzo sniegu swierzego :] gigant to moj ulubiony styl, najczęściej śimgam po Szczyrq.
jacek_mwek tylko wiesz niekoniecnie sie jezdzi latwo ale poprostu mam juz taką narte i nie mam zamiaru jej zmieniac a lubie jezdzic poza trasami :) A tak pozatym mając 16 lat jezdze juz 13 ;) ale to tak na marginesie:)
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Qrrrrde, pewnie że bike, ale od tego roku i za snowboard się biore :D Cóż, koledzy na dechach pocinają, znaczy uczą się też, no i oczywiście koleżanki :D
Ja w zime jezdze na snowboardzie, na anrtach smigalem w grom czaasu ponad 7 lat,a teraz juz 4 na desce i jest gicior,naprawde w pyte dobra rzecz w zime na biku tak dziwnie tzn jezdze ale to nie to samo.pozdro600
Wielkie stopy górą ja zap****** na butach hehe mam takie krótkie nartki.........i mam w d***** wszytkie style moge sobie jechać bokiem tyłem na tyłku na jednej stopie wali mnie wszytko :):) polecam