Olej do amorka 20-30w
Olej do amorka 20-30w
Ma ktos pomysł gdzie taki mozna kupic , bo mam boxxera pro i z typowym olejem 5w nie ma wogule tłumienia powrotu z 15-20w tez :(. W instrukcji obsługi własnie zalecaja około od 20 do maks 30w do tłumika powrotu.
-
- moderator
- Kontakt:
BUHAHAHAHAHAHA
Andrut zes zjebal sprawe ;]
po 1
od kiedy kurwa Boxxer 2003 ma nazwe "Pro" ? (bo mowisz o kolesiu ktory jezdzi na banshee z boxxerem RACE 2003 i rzeczywiscie gowno umie;])
po 2
Poison ma DM FR 3.0 z Boxxerem PRO (podkreslam PRO)...
po 3
najpierw sie upewnij czy to napewno osoba o ktorej myslisz zanim komus cos napiszesz...bo w Sosnowcu nie ma tylko 1 goscia ktory jezdzi na Boxxerku ;]
Andrut zes zjebal sprawe ;]
po 1
od kiedy kurwa Boxxer 2003 ma nazwe "Pro" ? (bo mowisz o kolesiu ktory jezdzi na banshee z boxxerem RACE 2003 i rzeczywiscie gowno umie;])
po 2
Poison ma DM FR 3.0 z Boxxerem PRO (podkreslam PRO)...
po 3
najpierw sie upewnij czy to napewno osoba o ktorej myslisz zanim komus cos napiszesz...bo w Sosnowcu nie ma tylko 1 goscia ktory jezdzi na Boxxerku ;]
to napisz mi quake kiedy mam Ci je oddać :P:P jkakoś sie dawno o nie nie upominasz a nie raz widzieliśmy sie od tego momentu a tak pozatym andrucie pierdolony z dżemem kremem ******* kurwa zamknij paszcze krecie jesteś cipą jak foka !!!!!!!!!!!!!!!!!1
http://allegro.pl/show_item.php?item=74991980
GG - 9399911
GG - 9399911
ty szczylu z dupy wysrany moze pokarzesz coś na rowerzefoCuS_13
widziałem cie kiedys to stałeś koło sklepu i gadałeś , nawet nie chciało ci sie jechać na kukułki bo pewnie i tak skakać nie umiesz, potem w parku lansowałeś sie z jakimś chłopaczyną, hmm kórwa masz bohatych rodfziców kupili ci baja ale do cholery nie kozacz na forum, na kukułki nie chciałeś sie kompromitować...słuchaj gówniarzu jeżeli masz do mnie jakiś problem to załatwimy to bardzo szybko, za 30min boge być w sosnowcu i nawet ci ten pyskaty ryj nie pomoże ,wsumie i tak go jush nie bedziesz miał, pamiętaj gówniarzu że jak cie spotkam w sosnowcu to cie ZABIJE, nie wierzysz??
ZOBACZYMY, lepiej uważaj
widziałem cie kiedys to stałeś koło sklepu i gadałeś , nawet nie chciało ci sie jechać na kukułki bo pewnie i tak skakać nie umiesz, potem w parku lansowałeś sie z jakimś chłopaczyną, hmm kórwa masz bohatych rodfziców kupili ci baja ale do cholery nie kozacz na forum, na kukułki nie chciałeś sie kompromitować...słuchaj gówniarzu jeżeli masz do mnie jakiś problem to załatwimy to bardzo szybko, za 30min boge być w sosnowcu i nawet ci ten pyskaty ryj nie pomoże ,wsumie i tak go jush nie bedziesz miał, pamiętaj gówniarzu że jak cie spotkam w sosnowcu to cie ZABIJE, nie wierzysz??
ZOBACZYMY, lepiej uważaj
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
chcesz sie spotkać ze mną sam na sam?? nie bedzie mi przykro bić takiego pyskatego małolata który kozaczy na forum, hmm hasło weż wyjdz z tąd to szczylu możesz powiedzieć do mamy, i tak cie nie posłucha...
masz problem to zagadaj na gg-5732171-umuwimy sie na prywatne spotkanie
masz problem to zagadaj na gg-5732171-umuwimy sie na prywatne spotkanie
kupie
gg 5732171
gg 5732171