DESTROYER jump czy street ????
DESTROYER jump czy street ????
mam pytanie- przymierzam sie do kupna destoyera i właśnie niewiem czy kupić jumpa czy streeta jeżdże głównie street-trial i czy widelec treka by sie z tym dobrze skomponował ??
jak taki temat był to sory ale w opcji szukaj nic nie znalazłem !!
jak taki temat był to sory ale w opcji szukaj nic nie znalazłem !!
na stalej bazie :)
Moim zdaniem jest droższa o 300zł. A na destroyera masz 3 lata gwary, aha tak przy okazji moim zdaniem nie warto latać z 2 metrów na płaskie bo szkoda: kół, amora, ramy, korby i przede wszystkim siebie :) K@M!L skąd wiesz że długo wytrzyma ? :) jeździłęś na niej ? może jeździł kolega jakiś ? jak będziesz zamawiał destroyera to pogadaj z nimi aby wydłużyli górny trójkąt, 3 powody: podniesie support, więcej miejsca na opone, zmniejszy kąt główki, no, i można śmigać :):):)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
sorry ale zauważyłem że w podpisie masz zdjęie balliistica. chcesz ramke do streetu ?? Ballictic do streeetu jest kozacki !! jeziłem na tym do samo fufanu robi. I lżejsze !! po co zmieniac ramke bez sensu. Naprawde ball jes git
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
BALLISTIC JEST MOŻE I FAJNY ALE JA CHCE RAMKE DO STREETU ZE SZTYWNIAKIEM BALLISTIC JEST DO STRETU KOZACKI ALE JEGO GEO ROBI SIE FAJNE Z AMOREM 130mm SKOKU A JA CHCE SZTYWNIAKA A POZATYM CHCE WSADZIĆ KOŁO 24" A W BALLISTICU MIAŁ BYM MOŻLIWOŚĆ OPONKI MAX 1,95 . A może chce sie ktoś zamienić ??? na jumpa albo streeta????
na stalej bazie :)
Ja mam Jumpa 2x26" i 80mm skoku z przodu:] i nie ma co jest zajefajny :D hehe! a co do samej ramy to świetna mam 170cm wzrostu i na 13" czuje sie super :D nie którym w tej ramie nie odpowiada długośc tylnego trójkąta mi nie przeszkadza w niczym! a jesli komus naprawde nie pasi to można potraktowac pilnikiem i miec 390. ALE przy 2x24" jezdiłem tak kiedys wadziłem korba :(
pozdrawiam tom
pozdrawiam tom