Folia na naklejki
Folia na naklejki
Nie wiem gdzie mozna kupić taką folie żeby na niej drukowac naklejki. Zapodajcie jakieś linki.thx. Aaaa i nie pieprzcie rzadnych głupot. pozdro for all.
-
- Kontakt:
zrob najpierw tak: (takie doswiatczenie)
wez kawalek tasmy samoprzylepnej
wez troche atramentu, moze byc pioro czy cos
wez przyklej ten kawalek tasmy na stole
wez to pioro i napisz na tej tasmie "dupa"
wez kciuk, dotknij i zobacz co sie stanie
mozesz wziac jeszcze zwykly papier samoprzylepny, na nim cos nadrukowac, zakleic to tasma samoprzylepna (najlepiej przezroczysta) no i zoabcz co wyjdzie
wez kawalek tasmy samoprzylepnej
wez troche atramentu, moze byc pioro czy cos
wez przyklej ten kawalek tasmy na stole
wez to pioro i napisz na tej tasmie "dupa"
wez kciuk, dotknij i zobacz co sie stanie
mozesz wziac jeszcze zwykly papier samoprzylepny, na nim cos nadrukowac, zakleic to tasma samoprzylepna (najlepiej przezroczysta) no i zoabcz co wyjdzie
-
- Kontakt:
Re: Folia na naklejki
Poszukaj na allegro, mozna dostac takie cos jesli nie beda mieli dokladnie takich jak szukasz to popytaj sprzedajacych ,ktorzy sprzedaja papiery do drukarek itp na allegro.maciek987 pisze:Nie wiem gdzie mozna kupić taką folie żeby na niej drukowac naklejki. Zapodajcie jakieś linki.thx. Aaaa i nie pieprzcie rzadnych głupot. pozdro for all.
ja próbowałem!Robiłem na kompie, drukowałem na sampoprzylepnym, a potem na to taśmę klejącą jako ochronę.I to było na ramie, ale już tego nie ma bo ta taśma gówno dała i czynniki eksploatacyjne wpłynęły na zniszczenie owej naklejki amatorskiej.
Swego czasu robiłem vlepki w autobusach też na samoprzylepnym papierze.
Swego czasu robiłem vlepki w autobusach też na samoprzylepnym papierze.
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ja robiłem takie naklejki na papierze przezroczystym , samoprzylepnym do drukarek laserowych (koło 4 zł za arkusz A4 z tego co pamiętam) i potem drukowanie na laserówce i jakoś sie trzymało,wyglądało troche badziewnie ale dawało rade.Na atramentowej nie ma sensu bo będzie tak jak lizzard king napisał.
pozdro
pozdro