wookie85wcale nie taka gowninana w porownaniu do innych korb w tym przedziale cenowym, osobiscie nie jezdzilem na niej ale u mnie w miescie lepek ja ma juz jakis czas i spisuje sie dobrze, mowie o tej tanszej
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
wookie85nie no zgadzam sie ze w porownaniu do jakiegos race face to ten dartmor wypada miernie conajmniej :) ale jak na Polska kieszen, czyli dla nas to korba jest ok, smialo mozesz ja brac, lepiej to niz kwadrat:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ja moge napisać kilka słów na temat tej pierwszej korby, czyli dartmoor Revolt..
tak masz racje korba jest produkowana jeszcze pod nazwami rpm i black box. Tak sie składa, że ja mam dartmoora, moi koledzy pozostale...
Powiem tak: jak na swoją cene to korba jest supeer u mnie trzyma juz 3 miesiace, rpm u kolegi trzyma rok - ale on wazy ponad 90kg i skacze hopki, a black box u drugiego znajomego jest juz 5 miesięcy. Z żadną z nich nie bylo kłopotów, więc moge Ci szczerze polecić tę korbę:d
Pozdrawiam.
Jeżeli planujesz zakup suportu truvativa to ani sie waż kupować czegoś takiego jak RPM, Black Box czy DARTMOOR...Jak tak zrobiłem i po 3 miesiach jeżdzenia mam luz na lewj korbie :[ (suport truvativ GIGA PIPE DH TEAM i BLACK BOX DH), chodzi tutaj o dopasowanie tych isisowych wypustek...ogólnie u nas pare osób ma własnie suport truvativa i rpm ,black box czy cos takiego i wszystkim to strzela (niestety mi oczywiscie jako jedynemu złapała luz :[ ).........
ja mialem wersje dartmoora bez tulejek, wytrzymala cale 5h, po wskoczeniu na podest (nie do konca zakonczony powidzeniem :P) wygiolem prawe ramie, skrecilo sie :/ korba zostala wyslana na reklamacje.... wersji bez tulejek nie polecam.
SHEEP to truvativ'y (supporty) strzelaja i strzelanie nie ma nic wspolnego z korbami
a to ze masz luzy to czysty przypadek, albo nie dokrecales korby - ja przez pierwsze 2tyg musialem codziennie rano dokrecac korby a pozniej juz sie nie luzowalo i jest OK
Kup sobie Black Boxa kosztuje 200zł i jest wporzo jeżdże na nim już pół roku zero luzów nawet krzywy nie jest a skacze z hopek i dropów na płaskie i nic. Polecam!!!!!!