DZIAŁ GIEŁDA !!!!!
-
- Kontakt:
DZIAŁ GIEŁDA !!!!!
Nikom !
zrob w koncu ten dział giełda bo przez jego brak ciagle tylko jakies zasrane kłotnie !!
wiem ze bylo juz takich apelów od groma ale ciagle tego działu nie ma !!
~PEACE~
!!
zrob w koncu ten dział giełda bo przez jego brak ciagle tylko jakies zasrane kłotnie !!
wiem ze bylo juz takich apelów od groma ale ciagle tego działu nie ma !!
~PEACE~
!!
-
- Kontakt:
Ojejejejej. Ja wlasnie dalem ogłosznie na dh - zonowej gieldzie w dziale siodelka.prosze sobie sprawdzic.gielda dziala.To czy bedzie na forum gielda czy jej nie bedzie jest ustalane.jezeli zapadnie taka decyzja napewno zostaniecie o tym poinformowani jako pierwsi.Nikom dobrze wie jak funkcjonuja inne fora,nie bojcie sie o to.Pozdrawiam,kapkama
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt:
sprawdziłem dla jaj te siodełka - na szczycie listy 4 takie same ogłoszenia WWW.MTBSHOP.XT.PL i po cholerę 4 pod rzad to nie wiem.
Ta giełda to masakra. A szkoda
Ta giełda to masakra. A szkoda
pozdrawiam
a dupa tam dział giełda!!!
na forum to będzie mało przejrzyste i szybko zrobi się śmietnik...
zresztą zobaczcie sobie jak to wyglada na forum bikeaction.
niech zostanie zwykła giełda, propozycję zmian wysłałem jakiś czas temu nikomowi, jak mu się zachce, to niech zbierze dupsko do kupy i zrobi tam porządek.
na forum to będzie mało przejrzyste i szybko zrobi się śmietnik...
zresztą zobaczcie sobie jak to wyglada na forum bikeaction.
niech zostanie zwykła giełda, propozycję zmian wysłałem jakiś czas temu nikomowi, jak mu się zachce, to niech zbierze dupsko do kupy i zrobi tam porządek.
dział giełda jest możliwy do zrobienia ale wtedy była by taka opcja że np:
Ja wystawiam rower... rower jest na giełdzie powiedzmy 3 miesiące... sprzedaje rower i wysyłam info do moda że ogłoszenie (topic - "temat topica") jest nieaktualne... mod kasuje... porządeczek i cud miód
Tylko pytanie ile osób tak zrobi...
Ja wystawiam rower... rower jest na giełdzie powiedzmy 3 miesiące... sprzedaje rower i wysyłam info do moda że ogłoszenie (topic - "temat topica") jest nieaktualne... mod kasuje... porządeczek i cud miód
Tylko pytanie ile osób tak zrobi...
a nie lepiej umożliwić moderatorom moderowanie giełdy?
poza tym jeden mały szczeg(ó/u)ł - jak przy wystawianiu czegoś jest wybór kategorii, to na początku powinno tam być "wybierz", a nie amortyzatory, to każdy muisałby zwrócić uwagę na to pole.
ostatnia rzecz - stworzyć nowe kategorie zamiast obecnych, bardziej ogólne jak np "koła" zamiast osobno piasty, obręcze, opony itd.
poza tym jeden mały szczeg(ó/u)ł - jak przy wystawianiu czegoś jest wybór kategorii, to na początku powinno tam być "wybierz", a nie amortyzatory, to każdy muisałby zwrócić uwagę na to pole.
ostatnia rzecz - stworzyć nowe kategorie zamiast obecnych, bardziej ogólne jak np "koła" zamiast osobno piasty, obręcze, opony itd.