TYLKO DLA MEZCZYZN
TYLKO DLA MEZCZYZN
Doszly mnie wiesci na temat 2 kolesi ktorzy na bike'ach:pierwszy uszkodzil sobie bardzo powaznie cewke moczowa a drugi uszkodzil sobie jadra (nawet jak lekko to i tak powaznie)...I wobec tego pada pytanie:czy sa jakies ochraniacze na nasze skarby :)??Bo nie wiem jak Wy ale ja mam w odleglych planach posiadanie potomstwa :)...pozdro i dzieki za wszystkie sensowne odpowiedzi!!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Mój kumpel na hopie kiepsko wyladował i wkreciło mu jaja miedzy booster a opone... Lezał biedak miesiac w szpitalu z jajami wielkosci ładnych dojrzałych mandarynek, najgorsze było:
Ból - jeczał 2 cale dni...
Fakt ze nie mógł sie przykryć bo miał jaja na wysigniku:P
No i to ze cała "swita" lekarzy ogladała mu jaja...
Aha do kolegi na jego sali co chwila przychodziła dziewczyna :DDD
PS
Wydaje sie to smieszne, ale koles naprawde bardzo cierpiał (fizycznie i moralnie)
Ból - jeczał 2 cale dni...
Fakt ze nie mógł sie przykryć bo miał jaja na wysigniku:P
No i to ze cała "swita" lekarzy ogladała mu jaja...
Aha do kolegi na jego sali co chwila przychodziła dziewczyna :DDD
PS
Wydaje sie to smieszne, ale koles naprawde bardzo cierpiał (fizycznie i moralnie)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
hehehehe juz to kiedys napisalem na forum
idziesz do biedronki, do dzialu podpasek i pampersow. szukasz specjalnego znaku "wyprodukowano dla biedronka". wiem z doswiadczenia (podpaski mojej mamy w kiblu) ze podpaski z "wyprodukowano dla biedronka" sa grube, waciaste :DDD jak cwiczysz, zaloz podpaske... jak zawody i dropy, to zaloz oczywiscie pampersa... takie waciaste sprzeciory amortyzuja twoje jajeczka...
ALE TYLKO Z NAPISEM "WYPRODUKOWANO DLA BIEDRONKA!!!
P.S
dla waciastych - do był tylko żart :DDDDDD nigdy tak nie robcie :D
idziesz do biedronki, do dzialu podpasek i pampersow. szukasz specjalnego znaku "wyprodukowano dla biedronka". wiem z doswiadczenia (podpaski mojej mamy w kiblu) ze podpaski z "wyprodukowano dla biedronka" sa grube, waciaste :DDD jak cwiczysz, zaloz podpaske... jak zawody i dropy, to zaloz oczywiscie pampersa... takie waciaste sprzeciory amortyzuja twoje jajeczka...
P.S
dla waciastych - do był tylko żart :DDDDDD nigdy tak nie robcie :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Z tym waciastym to se nie jajaj bo jeszcze sobie to ktos do serca wezmnie. :))))
A odnosnie waciastego=> Dawno dawno temu jak gralem w druzynie reprezentacji swojej kochanej szkoly podstawowej.Na jednym z meczow dziewczat zdarzyla sie taka zabawna historia. Mecz miedzy szkolny o puchar jakiegos tam kogos. hala pelna ludzi. Trwa mecz drozyn klas 7 czy tam 8. Wszyscy kibicuja. Niespodziewanie trener jednej drozyny wola o czas. Polowa tej drozyny znika w damskim WC. Ja siedze z kolezanka na stanowisku obslugi tablicy swietlnej(tej od wynikow). Widownia zaczyna szemrac.Nagle kolezanka siedzaca obok mnie krzyczy: "Panie sedzio podpaska na boisku".Widownia wybucha dzikim smiechem. Sedzia zniesmaczony sprzata boisko przy pomocy woreczka. Ubaw po pachy. Wlascicielka nieszczesnego produktu (zapewne) "wyprodukowano dla biedronki" wrócila z WC w barwach flagi ZSRR.
Z jednej strony ubaw,ale z drugiej bidna kobita.
Dlatego przestrzegam: lepiej cos ze skrzydelkami :))) (pewnie lepiej sie trzyma) i wysokich lotów.
A odnosnie waciastego=> Dawno dawno temu jak gralem w druzynie reprezentacji swojej kochanej szkoly podstawowej.Na jednym z meczow dziewczat zdarzyla sie taka zabawna historia. Mecz miedzy szkolny o puchar jakiegos tam kogos. hala pelna ludzi. Trwa mecz drozyn klas 7 czy tam 8. Wszyscy kibicuja. Niespodziewanie trener jednej drozyny wola o czas. Polowa tej drozyny znika w damskim WC. Ja siedze z kolezanka na stanowisku obslugi tablicy swietlnej(tej od wynikow). Widownia zaczyna szemrac.Nagle kolezanka siedzaca obok mnie krzyczy: "Panie sedzio podpaska na boisku".Widownia wybucha dzikim smiechem. Sedzia zniesmaczony sprzata boisko przy pomocy woreczka. Ubaw po pachy. Wlascicielka nieszczesnego produktu (zapewne) "wyprodukowano dla biedronki" wrócila z WC w barwach flagi ZSRR.
Z jednej strony ubaw,ale z drugiej bidna kobita.
Dlatego przestrzegam: lepiej cos ze skrzydelkami :))) (pewnie lepiej sie trzyma) i wysokich lotów.