JAKIES BARDZO DOBRE PEDAŁY.....
JAKIES BARDZO DOBRE PEDAŁY.....
witam, poleccie mi jakie naprawde bardzo dobre platformy......
Re: JAKIES BARDZO DOBRE PEDAŁY.....
a ile masz kasy na to?
-
- Kontakt:
hehe MIALEM ns pancake , myslalem ze sa dobre, dzisiaj po ,,lekkiej: naprawde lekkiej jezdzie po lesie i wybiciu na 30 cm z hopki przy ladowaniu zlamalem os pedalu, wiec NIE polecam ns pancake, chyba ze to byla wada tylko moich, oczywiscie nei ma problemu z gwarancja wyslalem i czekam na nowe, ale jesli ktos nei lubi czesto wysylac paczek to raczej kup leag eaters, sa drogie ale CHYBA wytrzymalsze:P
LinksFR pisze:sorry ziomek ale jak ogladam Twoje fotki na pinku to raczej poleca dobry kask niz dobre pedaly ;-) pozdro
NA **** zabierasz głos ja nie masz nic do powiedzenia ... Oby tobie skurwil sie rower a nie jemu ... jak mnie taka wiara wkurwia chlopak pyta o pedaly a ty kurwa o kasku pajacu ... zapewne kask juz posiada ...
Osobiscie poleam NS Pancake ! u mnie daja juz rade jakis czas ... aczkolwiek kolega maracje wyzej ze niewykluczone ze moga peknac ... ale wszystko moze peknac ... tak jak mi ostatnio 2 tyg support ktory za nic w swiecie niema prawa sie ujebac ... a jednak ... moe byc tak ze kupiszi bedziesz na nich jezdzil 2 lata ...
Pozdro ...
:] Bike4EvEr !
-
- Kontakt:
"NA **** zabierasz głos ja nie masz nic do powiedzenia ... Oby tobie skurwil sie rower a nie jemu ... jak mnie taka wiara wkurwia chlopak pyta o pedaly a ty ***** o kasku pajacu ... zapewne kask juz posiada ... "
Po co tak ostro? Zabij go za to... ;/
Po co tak ostro? Zabij go za to... ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Polecam NS Leg Eaters. Mam już jakis czas i nie narzekam... Nie łapią luzów, ładnie się kręcą, dobrze trzymają nogę. 16 pinów po każdej stronie robi swoje :D Za to już 2 razy rozwaliłem NS Pancake. Pierwszym razem połamałem oś na dircie a za drugim razem wysypało mi sie łożysko. Nie było żadnych problemów z wymianą.
Za pierwszym razem miałem wersje z Terrorami, a poźniej z normalnymi. Wydaje mi jet ze normalne trzymają lepiej. Terrory szybko się stępiły.
Pozdrawiam!!
Za pierwszym razem miałem wersje z Terrorami, a poźniej z normalnymi. Wydaje mi jet ze normalne trzymają lepiej. Terrory szybko się stępiły.
Pozdrawiam!!
CesasH21czlwowieku idz sie lecz...chlop ma racje-widziales na ktoryms zdjeciu kask?bo ja nie.a jak przydzwoni w glebe to nawet pedaly za 1000$ mu nie pomoga.
a tak w temacie to polecam dabomb bombpedal za 99zl-jezdze na nich od 2 lat i sa wypasne.TYLKO one :)
a tak w temacie to polecam dabomb bombpedal za 99zl-jezdze na nich od 2 lat i sa wypasne.TYLKO one :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Platformy VP/Authora coś koło 50-60 jak byś kupił w opakowaniu Authoa to dostaniesz 10 pinów zapasowych, a chłopaki bez takich, że piny wypadają same z siebie hehe bo nowe to trza odrazu po dokręcać żadnego nie zgubiłem ponad rok mam brat ze 3 lata i tylko jednego urwał... luz sie niewielki ojawia można go kontrować albo nie 24 piny na jednym pedale...
Kumpel miał Pancake i z 4 mies i kompletna ruina jeżdził mniej ex a tera ma takie authorki...
Kumpel miał Pancake i z 4 mies i kompletna ruina jeżdził mniej ex a tera ma takie authorki...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!