komentarze filmow z FTP
komentarze filmow z FTP
przydalby sie taki topic gdzie moznaby na biezaco komentowac filmy z folderu upload :) czasem zdarzaja sie totalne gnioty, a czasem w miare fajne filmy ktorych nie mozna nigdzie pochwalic. jest ktos za?
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Polecam "The Art of Trials". Bardzo fajny, 51 minutowy film. Jeśli nie wiesz, jak zrobić trialowy trick wystarczy znać język angielski :)
Mam jeszcze pytanie (light off-topic): znalazłem Manifesto na Freeriders. I są tam 3 pliki. Jakoś je trzeba złączyć? Mógłby to mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? :)
Mam jeszcze pytanie (light off-topic): znalazłem Manifesto na Freeriders. I są tam 3 pliki. Jakoś je trzeba złączyć? Mógłby to mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? :)
Shut up, when I'm talking to you!
no to moze sobie juz pokomentujemy :]
zioooom.wmv - niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym filmie :)
fox riders fullversiomprosze_nie_usuwać.wmv - totalna masakra....
Zaalbar[PL] sciagnij wszystkie 3, i odpal ten ktory sie da jakims programem do czytania image'ow dyskow. potem otworz image (bedzie w moj komputer w nosnikach wymiennych) i przezuc zawartosc do jakiegos folderu zebys nie musial wlaczac image'a za kazdym razem jak chcesz ten film obejrzec. polecam zostawienie tylko AVSEQ01 i odpalanie go power dvd (ustawic zeby te rozszerzenia otwieraly sie same tym programem).
zioooom.wmv - niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym filmie :)
fox riders fullversiomprosze_nie_usuwać.wmv - totalna masakra....
Zaalbar[PL] sciagnij wszystkie 3, i odpal ten ktory sie da jakims programem do czytania image'ow dyskow. potem otworz image (bedzie w moj komputer w nosnikach wymiennych) i przezuc zawartosc do jakiegos folderu zebys nie musial wlaczac image'a za kazdym razem jak chcesz ten film obejrzec. polecam zostawienie tylko AVSEQ01 i odpalanie go power dvd (ustawic zeby te rozszerzenia otwieraly sie same tym programem).
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Dziękuję za pomoc, Inur. Jutro ściągnę "główny" plik i odpalę film, na który napalałem się przez dwa miesiące, którego z żadnego źródła nie mogłem ściągnąć, a był w zasadzie pod moim nosem :)
Wrzućcie może jeszcze wasz film z poznania ("Bawcie się panowie, ale z kulturą, nie?" :D) na FTP Freerider'sów. A jak nie to ja to jutro zrobię :P (mógłbym jeszcze tylko prosić o kawałek "Oi młodzież"?)
Wrzućcie może jeszcze wasz film z poznania ("Bawcie się panowie, ale z kulturą, nie?" :D) na FTP Freerider'sów. A jak nie to ja to jutro zrobię :P (mógłbym jeszcze tylko prosić o kawałek "Oi młodzież"?)
Shut up, when I'm talking to you!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wszystko jest na forum :P
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=15592
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=15592