PFC4 - SKRODZIONO KAMERĘ
PFC4 - SKRODZIONO KAMERĘ
Siemano!
REALIZACJA PROJEKTU MA STATUS ZAGROŻONEJ..
25.09.2005 <b> około godziny 19:30 skradziono na dworcu głównym w ŁOWICZU na peronie pierwszym </B>KAMERĘ SONY HC90E... oraz telefon ERICSSON T29s (kamera nówka, telefon - stary szajs, mocno odrapany),
Wracaliśmy z zawodów w SKIERNIEWICACH, mocno zmęczenii
jak by sie pojawiła gdzieś oferta sprzedaży! BARDZO PROSZE O INFO. GG 6638094 //ze względów bezpieczeństwa - nie bede odpowiadał na GIE pytania typu czy coś już wiadomo... itp//
<B>Rysopis złodzieji
Blondyn, krótkie włosy, wzrost około 185cm, ubrany w koszulę w kratę, średnie kraty, szczuplaczek,</b?
2gi koleś – mniejszy, zdezorientowany..
Prawdopodobnie odjechali szarym polonezem.
Opis sprawców pochodzi od przypadkowego świadka.
REALIZACJA PROJEKTU MA STATUS ZAGROŻONEJ..
25.09.2005 <b> około godziny 19:30 skradziono na dworcu głównym w ŁOWICZU na peronie pierwszym </B>KAMERĘ SONY HC90E... oraz telefon ERICSSON T29s (kamera nówka, telefon - stary szajs, mocno odrapany),
Wracaliśmy z zawodów w SKIERNIEWICACH, mocno zmęczenii
jak by sie pojawiła gdzieś oferta sprzedaży! BARDZO PROSZE O INFO. GG 6638094 //ze względów bezpieczeństwa - nie bede odpowiadał na GIE pytania typu czy coś już wiadomo... itp//
<B>Rysopis złodzieji
Blondyn, krótkie włosy, wzrost około 185cm, ubrany w koszulę w kratę, średnie kraty, szczuplaczek,</b?
2gi koleś – mniejszy, zdezorientowany..
Prawdopodobnie odjechali szarym polonezem.
Opis sprawców pochodzi od przypadkowego świadka.
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
ja pierdole.. ..co za ******** kraj!
Mi ukradli rower za pare tys., a tym kamere.. wracać zmęczonym z zawodów (pewnie mieliście tam troche filmu z zawodów) i kamere stracić tuż tuż w drodze powrotnej do domu.. :|
..zajebać sie można!
Mi ukradli rower za pare tys., a tym kamere.. wracać zmęczonym z zawodów (pewnie mieliście tam troche filmu z zawodów) i kamere stracić tuż tuż w drodze powrotnej do domu.. :|
..zajebać sie można!
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kamere moga sprzedac jakiemus ziomowi z bloku, sam bylem swiadkiem tego jak pare lat temu w pobierowie na wakacjach przed domem mojego kumpla jakis dzieciak chcial sprzedac jakies dziewczynie wyjebany aparat za 500zl... dwa dni pozniej do tej dziewczyny (mieszkala na tej samej dzialce co my) przyszedl byly wlasciciel z wilczurem na smyczy i stawil sprawe jasno...
moim zdaniem kamery nie odzyskasz, pewnie dawno ma ja kto inny kto nawet nie wie co za sprzet wpadl mu w rece.
moim zdaniem kamery nie odzyskasz, pewnie dawno ma ja kto inny kto nawet nie wie co za sprzet wpadl mu w rece.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt: