Przeczytajcie to,to news ze strony heyah,ja wczoraj dostałem takiego sms-a.
"Nie daj się nabrać! SMSowa fałszywka
Ktoś podszył się pod Heyah i wypuścił wiadomość przez SMS:
"Heyah REWOLUCJA! SKANDAL! WYDARZENIE! 1 Października. ...Prześlij to dzisiaj do 8 osób z HEYAH a otrzymasz 10 PLN GRATIS! Heyah!"
Pamiętaj: jeżeli dostaniesz takiego smsa nie daj się wprowadzić w błąd – to nie jest oferta Heyah!
Nowa propozycja Heyah to 10% premii do każdego doładowania dla Klubowiczów Heyah, niezaleznie od sposobu czy kwoty doładowania."
<lol2> ja wczoraj dostałęm :D żebym wysłał do 10 osób i dostane 10zł a przed chwilą przysłał mi ktoś nie śpijj zostao ci ejszcze tylko 4 osoby do otrzymania 10zł :D
coś takiego samego dziś rano dostałe tylko, że jestem w ORANGE i właśnie zamiast Heyah w smsie było "ORANGE" olałem... a teraz pośmieje się z kumpla który mi to wysłał <lol>
moji kumple mówili coś dzisiaj o orange to jakiś pedał wysłał w świat a idioci podniecili sie że coś bedą mieli za free TO JEST POLSKA NIEDAJCIE SIE SFRAJERZYĆ
buhehe top kumpel mi pokazywał dzisiaj tez ma w Orange telefon..hehe wysłał te 10smsów i pozniej dostal smsa zeby jeszcze wyslal do 4osob ii dostanie 10plnów. Noo i wysłał hehe alle miał smsy po groszu w pakiecie więc duzo niestracił
Suchy G-cehaha ja tez dokladnie, chyba kolezanka sie nabrala bo od niej to dostalem :p ale nie bylo jeszcze sms-a w stylu jeszcze tylko 4 czy jakos tak ;]