Czy ktorys z was mial doczynienia z chello 2mb?? ogolnie jaka jest jakos lacz oferowanych przez ta firme? bo cenowo jak dla mnie jest najlepsza : 2mb 100 zl, gdzie w tp za 512 jest chyba 160 zl czy cos takiego
ja gram w csa prawdopodobnie na chelo 512(niewiem do konca bo mieli podwyrzszac i niewiem co z tego im wyszlo) i powiem ze ping jest sredni ale zadnych lagow nie ma i nie nazekam na na neta.
ziom_gdynia pisze:siema:) ja mam chello ale chyba 1 mb płace chyba 120 razem z kablówką:D
niezacina sie pozdro ziomuś ;)
calkowita racja! tez mam pakiet z kablowka. net dziala ciagle na najwyzszych obrotach, nie przerywa, nie ma przerw w dostawie.. jedynym minusem są limity sciagnietych i wyslanych danych ale to zalezy od rodzaju pakietu. jezeli chodzi o gierki to spokojnie mozna sobie pograc (ja ciupie w AA).
pozdro.
Ja miałem net 128... Zmieniłem na osiedlowy necior 3mbit ciagnie ok 120kB/s ale ping po 500... Juz nie mam zaufania do osiedlowego neta (przynajmniej tego radiowego). Jak bym miał wybierać to bym został przy tym neo a wogule to teraz 512 jest za 79zł
A chello to jest lepsze od neo. Znajomy ma i zachwala sobie.
chello classic (2mbit), gram w cs:s pingi roznie od 20-30 czasami wiecej ale to juz na zagranicznych a z tymi jak wiadomo roznie, lacze kozak, nie mam problemow... godne polecenia...
aa ja kur...cze mieszkam 500m od centrali UpC w Krakowie i do mnie nie podciągają bo mieszkam w starej kamienicy ... normalnie nic tylko sie iść powiesić...