kraków nowa huta os strusia
kraków nowa huta os strusia
na tym osiedlu zgineła moja cr8 juz podjae dokładniejsze dane
amortyzator dirt jumperIII z 2003 r
rama da bomb cr8
siodło pointa
kierownic pointa 720mm
koła przółd dm 24 na piascie dial nz tył supra mt (24")
korba lx z blatem 42 zęby
przeżotka jakas dupiana nawet nazwy nier pamietam
hample przód black box 203 tył shimano rowneiz tarcza
ogómienie na kendach
wszystkich którzy zobacza ten rower prosze o natychmiastowy kontak pod numerem te 880 370 705 albo odrazu w ryj i odebrac moja własnosc za pomoc w znalezieniu bika przewidzina jest nagroda
amortyzator dirt jumperIII z 2003 r
rama da bomb cr8
siodło pointa
kierownic pointa 720mm
koła przółd dm 24 na piascie dial nz tył supra mt (24")
korba lx z blatem 42 zęby
przeżotka jakas dupiana nawet nazwy nier pamietam
hample przód black box 203 tył shimano rowneiz tarcza
ogómienie na kendach
wszystkich którzy zobacza ten rower prosze o natychmiastowy kontak pod numerem te 880 370 705 albo odrazu w ryj i odebrac moja własnosc za pomoc w znalezieniu bika przewidzina jest nagroda
www.mud-brothers.com
jak zgina jak frajerowi z klatki z zapiecia zostało troszke plasiku nie pisałem bo szukałem xcaly czas (własnie czas sie liczy) i mam nadzije ze jak tylko cos ktos bedzie widział i jak stwierdzi ze ni eda rady sam to niech zdwoni odrazu nie ma co sie zgrywac i pamietajcie czas to jest najwazniejsze ja robie wszystko co moge niesadziłem ze kiedykolwiek zamieszcze post w tej rubryce ale coż to moja wina i ja robie co moge myslkałęm czy cokolwiek tu [isac takze oszcezdxcie sobie textów tymu zal mi sie wsoplczuje albo jakis zjebek wiem dobrze ze to moja wiena i nie potzrebuje takich komentarzy
www.mud-brothers.com
Sobota i Niedzila.. giełda !!
Ja moge jechac na jedną i sie porozglądac, popytac o jakiś fajny rowerek do kupienia, moze cos znajdziemy.
Największa giełda na której są takei rzeczy jest koło Katowic.. niestety tam juz nie siegne. Trzeba sie Ziemniaku umówic i w weekend obadac kazda mozliwą giełde.
Koleś który to skroił prawie na bank pojdzie z tym do pasera. Jezeli przespimy to nigdy tego roweru nie znajdziemy bo będzie juz dawno za granicą.
Ja moge jechac na jedną i sie porozglądac, popytac o jakiś fajny rowerek do kupienia, moze cos znajdziemy.
Największa giełda na której są takei rzeczy jest koło Katowic.. niestety tam juz nie siegne. Trzeba sie Ziemniaku umówic i w weekend obadac kazda mozliwą giełde.
Koleś który to skroił prawie na bank pojdzie z tym do pasera. Jezeli przespimy to nigdy tego roweru nie znajdziemy bo będzie juz dawno za granicą.