poszukiwana, poszukiwany :) DROP
poszukiwana, poszukiwany :) DROP
wielce jasnie szanowni panowie bikerzy
mam taka sprawe, ze poszukuje w wawie dropa 2-3m ALE nie typu agrykola (czyli leci sie nad skarpa i im dalej tym wieksza wysokosc) TYLKO takiego, gdzie mam rozped, pionowa/prawie pionowa sciane ze 2m a potem spadaczke
interesuja mnie wszystkie dzielnice na zachodnim brzegu wisly, poza bielanami :P
bardzo wielce jasnie szanownym panom bikerom dziekuje :DDD
mam taka sprawe, ze poszukuje w wawie dropa 2-3m ALE nie typu agrykola (czyli leci sie nad skarpa i im dalej tym wieksza wysokosc) TYLKO takiego, gdzie mam rozped, pionowa/prawie pionowa sciane ze 2m a potem spadaczke
interesuja mnie wszystkie dzielnice na zachodnim brzegu wisly, poza bielanami :P
bardzo wielce jasnie szanownym panom bikerom dziekuje :DDD
http://bodzio.pinkbike.com/
Sa dwa zajebiste dropy tylko dla prawdziwych kozaków ( tzn. nikt ich jeszcze nie szkoczyl). Pierwszy to drop z garazu (sam garaz ma chyba 3,4m, ale za nim jest strome ladowanie) - jest przy ul. Gagarina, tzu obok urzedu skarbowego (tyły Silver screen). Kolejny znajduje sie na warszawiance, ale nie mowie o dropie przy dolnej, tylko o dropie z betonowego wzmocnienia skarpy zaraz obok schodów przy gornej hali - takze kolo 3,4 m(mowie tylko o wysokosci muru), metrowy gap i strome ladowanie! Skladam hold tym, ktorzy to skacza:))))))))
zagadaj do rufusa moze on bedzie wiedzial cos wiecej. na czerniaku tu w radosci (niedaleko mnie) jest budowany northshoreowy drop. jedizesz po northshorze, potem zeskok, dwa czy trzy metry lotu w pionie i na zjazd. wiec chyba o to chodzi no nie ;) jak cos to znajdziesz rufusa w useraach i jego gg :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: