LUDZIE!!
LUDZIE!!
Nie widziałem że możecie być tacy hamscy. Jest napisane że jesteśmy AMATORAMI. Nie mamy dobrych rowerów bo kasy niema. Skąd mamy wziąść 4000zł na wypaśony rower jak pewnie wy macie?? No powiedzcie jak jestćcie tacy mądży. A powiedzcie jak wy zaczynaleście?? Pewnie też słabe skoki słabe triki badziewne miejscuwy. Zdjęcia na blogu są skasowane i pewnie skasowany będzie cały blog. Bo mamy dość opini tych co mają warunki do jazdy. A my co mamy jedną hope i las niedaleko haty. I tak tam niemożna fajnie pojeździć. Więc przemyślecie jak następnym razem coś napiszecie. Pomyślcie co by było jak by o jakiś lepszy od was gość mówił "tacy badziewni jestećcie.. kupie se lepsze rowery.. lepsze miejscuwy skołujcie.." jak by wyście to odebrali. Ja osobiście te wasze opinie mam w d****. I co wy na to??
EXTREME TEAM NW
EXTREME TEAM NW
http://www.biketeambo.fora.pl/
agressor kurde badz troszke bardziej wyrozumialy, ja osobiscie rozumiem tych lepkow
ktoś skoro masz ich w dup.ie to luzuj, nie ma co sie przejmowac tymi ktorzy tylko oceniaja, skoro jazda sprawia Ci przyjemnosc to olej ich wszystkich i smigaj dalej
ride for fun
ktoś skoro masz ich w dup.ie to luzuj, nie ma co sie przejmowac tymi ktorzy tylko oceniaja, skoro jazda sprawia Ci przyjemnosc to olej ich wszystkich i smigaj dalej
ride for fun
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
A ja na to że Poznań jest płaski, nie ma tu za wiele górek a na te co są musze jeździć 30min do 1.5 h w jedną stronę, i nie pie#dol mi tu że każdy ma warunki do jazdy, mimo to nie płacze.
Poza tym ćwiczcie sobie, budujcie hopy, a jak sie czgos nauczycie to wtedy zróbcię zdjęcia i wklejcie je do netu, bo tak nie robicie reklamy temy sportowi ani nic...
Dlaczego jako kolejny sie czepiam?? Bo robicie z siebie niewiadomo kogo a nie macie nawet kasków, co chyba jest podstawą, a później będą posty typu: "rozwaiłem sobie łeb, jaki kask polecacie(musi buć zielony bo pasuje mi do spodni)"
DLATEGO
Poza tym ćwiczcie sobie, budujcie hopy, a jak sie czgos nauczycie to wtedy zróbcię zdjęcia i wklejcie je do netu, bo tak nie robicie reklamy temy sportowi ani nic...
Dlaczego jako kolejny sie czepiam?? Bo robicie z siebie niewiadomo kogo a nie macie nawet kasków, co chyba jest podstawą, a później będą posty typu: "rozwaiłem sobie łeb, jaki kask polecacie(musi buć zielony bo pasuje mi do spodni)"
DLATEGO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co Wy sie tak czepiacie tej ortografii. To jest indywidualna sprawa jak kto pisze. Może jest dyslektykiem. To nie jest forum poprawnej polszczyzny tylko forum rowerowe, gdzie się mówi o rowerach a nie o zasadach pisania. Jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Nie mówie o tym poście ale o większości. Jak ktoś się pyta o coś, o jakąś porade lub coś podobnego, to czy tak ciężko Wam odpowiedzieć. Tylko od razu jedziecie go od głąbów itp itd. Co ma pisownia do rowerów, bo wg. mnie nic. Wszyscy jesteśmy "braćmi" kręci nas jedna zajawka, załapaliśmy bakcyla. Czy nie lepiej prowadzić do forum w ładzie i porządku o spokoju nie wspomnę. Zastanówcie się. Wiesz coś na temat to piszesz jak nie to zbędne komentarze zatrzymaj dla siebie. To działa jak łańcuszek jeden zacznie to reszta też musi zbesztać do czasu aż ktoś tego nie przerwie, albo i nie. POMYŚL 5 RAZY ZANIM COŚ NAPISZESZ!!!
Dam dupy za gar zimnej zupy....
...ale mimo wszystko mógłby napisać to tak, aby każdy mógł zrozumieć, a nie kombinować co on tam napisał. Tak jak byś napisał, że jedziesz nad moRZe przez samo Ż...za0_DR/FR pisze:Co Wy sie tak czepiacie tej ortografii. To jest indywidualna sprawa jak kto pisze. Może jest dyslektykiem. To nie jest forum poprawnej polszczyzny tylko forum rowerowe, gdzie się mówi o rowerach a nie o zasadach pisania.
BTW: z dupy ten temat :P
43RIDE magazyn rowerowy
a ja zaczynałem od xc ... potem złożyłem sobie rower na ramie własnej roboty i kiepskim osprzęcie ... tez się kiedyś uczyłe, ... noa le nie obnosiłem sie z tym zakłądając blog, czy umieszczając w necie ... a o porady pytałem często tu i tam i tak samo teraz jak ktoś szuka pomocy to mu jej udzielam. takie jest moje zdanie .... Aaa, a w wieku 12 lat nawet nie śniłem o rowerze, swoją pierwszą krosówkę zacząłem składać w wieku 14 lat za pieniądze zarobione w wakacje i tak jest do dziś, co zarobię to wkładam w rower, więc i wy się tego trzymajcie. Powodzenia
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Łorany, a sam nie uważasz że to co robicie, przynajmnije w tym wieku i na tym na czym jeżdzicie jest troche śmieszne?? Nikt wam nie broni jeżdzić, ale dzieci, bo inaczej was nazwać jeszcze nie można zwykle nie wymiatają. Jest to poprostu śmieszne, komiczne, ale w pozytywnym znaczeniu... Zresztą jak będziecie starsi to zrozumiecie. Skaczcie dalej, róbcie fotki, tylko tą stronke troche uporądkujcie, nadajcie jej sensu. Kto wie, może coś z tego będzie :]
Aha i kaski włóż!
Aha i kaski włóż!
http://dhcyc.pinkbike.com
o KURWAA
"Jutro kasuje wszystkie posty ze zdjęciami i najlepiej całego bloga albo nawet teraz skasuje. ponieważ:1.Ci co mają kase i miejscówki napieprzają sie z naszych rowerów.2. My dopoiro zaczynamy a niektóży myślą że jak słabo jeździmy to wogule żeby tego bloga nie było3.robią sobie coniektóży z nas pośmiewisko4.mamy dość tych hamskich uwag Zdjęc już nie zobaczycie!!!!!!!!!!!!!!A galerii już nie rozdajemy!!!!!!!!"
bledy ortograficzne na forum... rozumiem bo pisze sie czasem szybko itd. ale do chu.. na glownej stronie tak napisany news..? porazka
jakos tam kiedys zaczynalem, ale nie robilem z tego takiego festynu... wiec sie nie dziwcie ze brechta idzie
"Jutro kasuje wszystkie posty ze zdjęciami i najlepiej całego bloga albo nawet teraz skasuje. ponieważ:1.Ci co mają kase i miejscówki napieprzają sie z naszych rowerów.2. My dopoiro zaczynamy a niektóży myślą że jak słabo jeździmy to wogule żeby tego bloga nie było3.robią sobie coniektóży z nas pośmiewisko4.mamy dość tych hamskich uwag Zdjęc już nie zobaczycie!!!!!!!!!!!!!!A galerii już nie rozdajemy!!!!!!!!"
bledy ortograficzne na forum... rozumiem bo pisze sie czasem szybko itd. ale do chu.. na glownej stronie tak napisany news..? porazka
jakos tam kiedys zaczynalem, ale nie robilem z tego takiego festynu... wiec sie nie dziwcie ze brechta idzie
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt: