Klimat itp. itd.
Klimat itp. itd.
Czy w też macie wrażenie że to forum straciło swój klimacik ??
Nie mam nic do szaty graficznej nowego forum ale jest dużo mniej użtkowników i ten klimacik :( Teraz jest tak drętwo jakoś :-\
Napiszcie co wy sadzicie ale nie chce słuchać tylko tekstów "nowe forum jest do dupy itp.".
Nie mam nic do szaty graficznej nowego forum ale jest dużo mniej użtkowników i ten klimacik :( Teraz jest tak drętwo jakoś :-\
Napiszcie co wy sadzicie ale nie chce słuchać tylko tekstów "nowe forum jest do dupy itp.".
-
- Kontakt:
A mamy mamy!
Jak dla mnie faktycznie glowne dzialy tematyczne zalatuja pustka... Nie ma juz zbyt wielu postaci ktore uwielbialem ;*
Nie jest tragicznie, ludzie rozwiazuja problemy i sobie pomagaja ale to nie to...
jako tako sprawe nadrabia offtopic ale widac ze bardziej chlopakom odjebuje i pisza bzdury anizeli rzeczy ambitnie smieszne ;p
Ja z niektorych textow to wymiekam jak na starym forum , np:
- A jaki czajnik?
- Niesamowity
;dddddd i caly tamten topic ownz!
Jak dla mnie faktycznie glowne dzialy tematyczne zalatuja pustka... Nie ma juz zbyt wielu postaci ktore uwielbialem ;*
Nie jest tragicznie, ludzie rozwiazuja problemy i sobie pomagaja ale to nie to...
jako tako sprawe nadrabia offtopic ale widac ze bardziej chlopakom odjebuje i pisza bzdury anizeli rzeczy ambitnie smieszne ;p
Ja z niektorych textow to wymiekam jak na starym forum , np:
- A jaki czajnik?
- Niesamowity
;dddddd i caly tamten topic ownz!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jest coraz lepiej :)
prywatne wiadomosci rulz juz nie trza szukac gadu gadu maili itp :)
lista uzerow tez jest spoko
wogole takie pierdolki... i na szczescie bez przegiecia ejst bez podkreslec bez obrazkow (i chwala bogu) i takich tam...
jest spoko smutno ze polowa ludzi i to w duzej czesci tych ktroe duzo i _snesownie_ mowily sie od forum oddalila :| takie zycie.
najbiednieszy max dla ktorego forum to cale zycie :P juz rozumeim dlaczego tak krzyczal zeby stare forum wrocic heh
prywatne wiadomosci rulz juz nie trza szukac gadu gadu maili itp :)
lista uzerow tez jest spoko
wogole takie pierdolki... i na szczescie bez przegiecia ejst bez podkreslec bez obrazkow (i chwala bogu) i takich tam...
jest spoko smutno ze polowa ludzi i to w duzej czesci tych ktroe duzo i _snesownie_ mowily sie od forum oddalila :| takie zycie.
najbiednieszy max dla ktorego forum to cale zycie :P juz rozumeim dlaczego tak krzyczal zeby stare forum wrocic heh
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nie ma co - coraz bardziej docenaim ich prace :P wielkie lol i oby tak dalej :D kwestia przyzwywaczejenia ale jednak... poprzez robicie na dzialy tak pusto sie zrobilo... malo osob jest, poza tem teraz to wszysrkich juz po ksywkach rozponaje ;P
www.bikeaction.pl
mi tam klimat tego forum w pełni odpowiada jak dla mnie jest spoko i fajnie ale to jedynie moje skromne zdanie no i nie zapomnijcie jakie tu się epokowe rozmowy o czjnikach (z napędem atomowym i funkcją on fo) i takich tam toczą dla mnie jest w rame (aluzja do "jak dlamnie jest w deche" )
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
-
- Kontakt:
Ale zrobila sie klitka...
Ludzie looknijcie ilu nas jest, tych wypowiadajacych sie czesto?
Kurde czuje sie jak na podworku , raptem ze 30 osob i koniec...
Potem jak gdzies pojade, badz wy przyjedziecie na BA FEST to zamiast wszystkim mowic czesc bede poznawac ludzi po kolei...
Lipton ;p
Ludzie looknijcie ilu nas jest, tych wypowiadajacych sie czesto?
Kurde czuje sie jak na podworku , raptem ze 30 osob i koniec...
Potem jak gdzies pojade, badz wy przyjedziecie na BA FEST to zamiast wszystkim mowic czesc bede poznawac ludzi po kolei...
Lipton ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com