Ludzie! Albo to albo to!
Ludzie! Albo to albo to!
Siemka,
tak co dziennie pacze do tego działu i czytam ...
wniąskuje że 75% kradzieży rowerów.. spowodowane jest BEZGRANICZNĄ GŁUPOTĄ właścicieli rowerków....
Ludzie.... jak można do wuja pana zostawić rower przed sklepem... co to za kur*wa inteligencja żeby zostawiać bika przed sklepem... jak można w polsce ufać że ktoś nie podpier*doli.... no ja za NIC tego nie pojme.....
Jak tak sracie na to czy wam zajeb*ią bika i zostawiacie go przed sklepem to KURWA potem TU NIE PISZCIE ŻE WAM ZAJEBALI DO H*UJA ROWER!!!
MYŚLEĆ ... MYŚLEĆ I JESZCZE RAZ MYŚLEĆ....... (jak macie czym :/ )
Pozdro.
tak co dziennie pacze do tego działu i czytam ...
wniąskuje że 75% kradzieży rowerów.. spowodowane jest BEZGRANICZNĄ GŁUPOTĄ właścicieli rowerków....
Ludzie.... jak można do wuja pana zostawić rower przed sklepem... co to za kur*wa inteligencja żeby zostawiać bika przed sklepem... jak można w polsce ufać że ktoś nie podpier*doli.... no ja za NIC tego nie pojme.....
Jak tak sracie na to czy wam zajeb*ią bika i zostawiacie go przed sklepem to KURWA potem TU NIE PISZCIE ŻE WAM ZAJEBALI DO H*UJA ROWER!!!
MYŚLEĆ ... MYŚLEĆ I JESZCZE RAZ MYŚLEĆ....... (jak macie czym :/ )
Pozdro.
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Ja tez sie zgodze z przedmowcami.Nigdy nie zostawiajce swojego roweru nawet gdy jestescie pewni na 100 procent ze nic sie z nim nie stanie . Zawsze w tym chorym kraju znajdzie sie jakas menda :/ I nie liczcie na łud szczescia ze akurat z waszym bajkiem pozostawionym na chwile nic sie nie stanie!Ludzie wlaczcie myslenie w koncu ! Pozdro
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt:
racja...mnie tez to wkurwia jak patzre do tego dzialu i czytam jak ludzie uzalaja sie ze mim zajebali z pod szkoly sklepu czy gdzies tam indziej rower...ile bylo takich postow??????powinny one byc nauka dla innych a nie...ciagle to samo...POLSKA jest jaka jest nie ma co *********...tzreba uwazac i nie dac sie ciotom....
pozdro
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
-
- Kontakt:
a wszystko siędzieje za sprawą lenistwa :P no bo ile razy Cie matka po bułki wysłała do sklepu ( przykład - hahaha) a Ty oczywiscie na bik'u, bo szybko i fajnie... a zedo sklepu juz zabardzo niemozna go wniesc, to myslisz ze zostawisz na 2 minuty i wszystko bedzie OK... a tu se stoją dresiki/punki/etc i inne grupy etniczne a Ty juz mozesz płakać :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja do sklepu czy szkoły jeżdże na tescolocie, kupiłem sobie za 250 zł zajebistego wypasionego fullika :P
Jak mi go zajebią to sie nie bede przejmował przynajmniej...
A na swoim Rowerze jeżdże tylko na konkretne miejscówy i nie spuszczam go z oka...
Proste i takie łatwe ale niektórzy dla lansu zrobiliby wszystko, nie mówie że ktoś jest lanserem ale usłyszałem kiedyś że to wiocha na tym gównie za 250 zł z tesco jezdzic. Jaka wiocha??? mnie to malo obchodzi co ktos o tym mysli bo wiem ze kiedy robie poranne zakupy w spozywczym to mój pożądny rower stoi w najbezpieczniejszym miejscu, a prawdziwa wiocha jest byc takim ****** zeby zostawic swoj rower przed sklepem "na 3 minutki widzac go przez szybe"
Jak mi go zajebią to sie nie bede przejmował przynajmniej...
A na swoim Rowerze jeżdże tylko na konkretne miejscówy i nie spuszczam go z oka...
Proste i takie łatwe ale niektórzy dla lansu zrobiliby wszystko, nie mówie że ktoś jest lanserem ale usłyszałem kiedyś że to wiocha na tym gównie za 250 zł z tesco jezdzic. Jaka wiocha??? mnie to malo obchodzi co ktos o tym mysli bo wiem ze kiedy robie poranne zakupy w spozywczym to mój pożądny rower stoi w najbezpieczniejszym miejscu, a prawdziwa wiocha jest byc takim ****** zeby zostawic swoj rower przed sklepem "na 3 minutki widzac go przez szybe"
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
niestety, ludzie traca swoje rowery przez glupote :/
nie rozumiem tylko jak to jest, chodzi mi o to, ze podczas skladania roweru(podejrzewam ze kazdy) spotkal sie z problemem braku hajsu no i kazdy z nas znalazl jakis plan na jego zdobycie, kombinowal jak sie da zeby tylko jakos go skolowac, czyli ostro myslal :D
no a potem jest ta sytuacja podczas gdy tracimy rower z naszej glupoty?
moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest ?:D
nie rozumiem tylko jak to jest, chodzi mi o to, ze podczas skladania roweru(podejrzewam ze kazdy) spotkal sie z problemem braku hajsu no i kazdy z nas znalazl jakis plan na jego zdobycie, kombinowal jak sie da zeby tylko jakos go skolowac, czyli ostro myslal :D
no a potem jest ta sytuacja podczas gdy tracimy rower z naszej glupoty?
moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest ?:D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
no masz racje nemero ale jak sie juz zdarzy (chociaz tez nie moge pojac jak mozna zostawic swoj rower sam)to co ma taki "bezmozg" zrobic. zakladajac, ze zostawielem rower przed blokiem i mi go jebli, to tez bym tu napisal i zrobil wszystko zeby do odzsyskac... w tym kraju okazja czyni zlodzieja i nie mozna myslec, ze "aaa, i tak tylko na minutke wchodze, albo tu nie chodza zadne zbiry"
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
-
- Kontakt:
no to jest prawda na miescie nawet nie zsiadam z roweru i pilnuje się na około (takie małe zboczenie) mimo to że byłem fes głodny i przejezdzałem koło wytwórni hamburgerów to i tak nie zoatawiałem na zewnątrz rowera a tak miałem smaka na bulke ze zmielonym psem
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/