CO JEST Z WEEZ-BIKES???????????????
CO JEST Z WEEZ-BIKES???????????????
kupiłem w połowie lipca u nich zębatkę i bashguarda za 300zł razem i przysłali mi złe części...umóiłem się z kolesiem, że mi wymienią, jak tylko w magazynach gusset będą te części...miało to być gdzieś w połowie sierpnia...no i w połowie sierpnai info, że w magazynach jeszcze nie mają bo gusset się przygotowywuje do eurobike...no to pomyślałem, że będę czekał dalej, a gośc powiedział, że da znać jak cos będzie wiedział....kontakt się urwał kompletnie....dzwoniłem do nich 2 tyg. temu i odebrała jakaś baba i powiedziała, zę przekaze....tydzień temu zadzwonilem ponownie bo nikt do mnie nie zadzwonil odebrala ta sama baba i mowi ze sprawa jest przedawniona, a firma ma zaczac dzialac dopiero na wiosne...ale dala mi numer jego koma, na ktorego nie idzie sie zupelnie dodzwonic!!
DO DA_WEZZ ... KOGO KURWA CHCECIE OSZUKAĆ???? Z TEGO CO MI WIADOMO NIE JESTEM JEDYNĄ OSOBĄ, Z KTÓRĄ NIE ZAŁATWILIŚCIE DO KOŃCA INTERESÓW???? GDYBY TO BYŁO 30ZŁ TO BYM SIĘ NIE CZEPIAŁ, ALE 300ZŁ???? MAM NADZIEJĘ, ŻEMI TO WYJAŚNISZ I ZWRÓCISZ MI PIENIĄDZE!!!!
btw. jak ktoś chcę to mogę sprzedać zębatkę gusset bog chainring 3/16" 36T 7mm z guardem gusset t5 za 200zł.
jak ktoś wie coś na temat tego co się dzieje w kuluarach tej firmy to prosze pisac.
pozdrawiam
DO DA_WEZZ ... KOGO KURWA CHCECIE OSZUKAĆ???? Z TEGO CO MI WIADOMO NIE JESTEM JEDYNĄ OSOBĄ, Z KTÓRĄ NIE ZAŁATWILIŚCIE DO KOŃCA INTERESÓW???? GDYBY TO BYŁO 30ZŁ TO BYM SIĘ NIE CZEPIAŁ, ALE 300ZŁ???? MAM NADZIEJĘ, ŻEMI TO WYJAŚNISZ I ZWRÓCISZ MI PIENIĄDZE!!!!
btw. jak ktoś chcę to mogę sprzedać zębatkę gusset bog chainring 3/16" 36T 7mm z guardem gusset t5 za 200zł.
jak ktoś wie coś na temat tego co się dzieje w kuluarach tej firmy to prosze pisac.
pozdrawiam
cze ziomek mialem taka samom sprawe te **** kurwa leca se niezle na paczke czekalem 2 miechy a kolo sie tlumaczyl ze zle wyslal itp ja mam idioty nr gg czesto jest on a w katalogu mam dokladny adres itp jak chcesz to ci meila dam nawet kolesie sa pojebani ja nie polecam ich nikomu bedziemy walczyc z nimi chlopaki co nie ( dziewczyny jak sa to tez)
zeby nie bylo probowalem teraz zadzwonic i gosc nawet wylaczyl poczte...nie da sie dodzwonic
SLUCHAJ JAK CHCESZ MIEC SPRAWE W URZEDZIE SPRAW KONSUMENCKICH CZY POCHODNYM TO PROSZE BARDZO ALE TO JEST TOBIE NIE NA REKE BO WTEDY NAPEWNO NA ZWROCIE 300ZŁ SIE NIE SKONCZY...
SLUCHAJ JAK CHCESZ MIEC SPRAWE W URZEDZIE SPRAW KONSUMENCKICH CZY POCHODNYM TO PROSZE BARDZO ALE TO JEST TOBIE NIE NA REKE BO WTEDY NAPEWNO NA ZWROCIE 300ZŁ SIE NIE SKONCZY...
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
i dobrze Breeder ze naipsales to (piszcie ludzie takie posty odrazu po fakcie a nie dopiero gdy wam ktos o tym powie....:D)... pewnie wejdzie tu jeszcze wiecej ludzi i sie dowiemy ze sklep okradl/oszukal wielu bikerow, wtedy mozna zaczac powaznie dzialac na ten temat!! bo chyba ta sprawa potrzebuje rozglosu i wyjasnienia!
wszystkim poszkodowanym wspolczuje...
i mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni.
pozdro.
wszystkim poszkodowanym wspolczuje...
i mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni.
pozdro.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]