Witam w ostrowie wlkp otworzyli nowy skatepark taki maly w sumie jednego fajnego transfera idzie zrobic i troche grindow.
Ale najsmieszniesze jest to ze poszedlem se tam dzisiaj posmigac zalozylem kask i od pewnych kolesi uslyczaslem ze na goralach nie mozna jezdzic bo koles jeden wypieprza..
No i smigam z 2 min przychodzi kierownik budowy i pyta sie:
- czy ten rower to jest BMX??
- nie to nie jest - odpowiadam
- to na goralach nie mozna tu jezdzic - on do mnie
- a to nie jest goral :) - odpowiadam - to jest rower do skakania hehe
- juz jeden sie tak zabil - poinformowal mnie kierownik (mila na mysli tego z wrocka)
- a wie pan czy jaki on mial rower??
Koles milczy
- no i nie mial kasku - mu powiadam
I koles sie zawinol bez slowa , a potem jeszcze jeden koles mi powiedzial ze beda mandaty lepic jak na rowerze bedziemy tu jezdzic i stwierdzam co za qrwa debilizm. No i taka moja dzisiaj historia hehe
mi się najbardziej podobają dyskusje bmxowców na temat górali: "ej, to MTB czyli Mountain Bike, więc na takim nie powinno się tu jeździć"
To przeraszam gdzie w rozwinięciu skrótu BMX (Bicycle MotoCross) jest słowo na temat skateparków? :)))
a rocznie na drogach ginie 5000 ludzi, zabrońmy ludziom jeździć samochodami, a i jeszcze pić alkocholu, bo przez to też jest wiele wypadków przecie .... =/
w bielsku jest skate park w ktorym tak na prawde da sie tylko jezdzic na rowerze... a tu prosze ktorys z punktow na pieknym regulaminie ktory wisi wyyysoko na słupie mowi "całkowity zakaz jazdy na rowerze".. fakt faktem ze jeszcze nikogo nie wyrzucili ze skateparku to nie raz wypominaja jacys ludzie ktorzy tylko sie gapia i groza ze wezwia policje jak stamtad nie pojedziemy... ale szczytem jest to ze jak sobie jezdzimy na streecie i gliny sie dojebia to nam kaza na skate park jechac :D lollll... pozdro dla wszystkich!!