Moze ktos z was wie czy we wrocku jest jakis dirt ( oprocz kosmosu) z jakimis stolikami. dopiero zaczynam i na duzych hopach mi nie wychodzi i zaliczam rozsypki i chcialbym najpierw potrenowac na stolikach a ten na kosmosie jest troche maly.
Bsk,nie wiem jak jest z kili - mozesz odwiedzic i sam sprawdzic,pojezdzij po okolicy - sam zobacz.Pozdro
--
Edit.A tak wogole to zmieniam nazwe topica.
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Cos wiem o stolikach bo sam na duzych hopach jeszcze nie latam :) a wiec tak
Gorka Skarbowcow - moj ulubiony stoliczek moze nie jakis mega duzych rozmiarow ale jest wicze tam noo footera i one handa ( dawno tam nie bylem wiec moze cos przebudowali)
Telewizja na Sowiej jest fajny stoliczek takki wiekszy mozna tam tez zrobic tree ride
Oporow duzy stolik + pare doubli jest to jesli jedziesz od strony FATu wstrone tego cmentarza i pomnika na tej gorce takiej nie wiem jak on sie nazywa :P to potem przejezdzasz taki mostek i doslownie za mostem w lewo w sciezke i patrz sie na prawo zobaczysz hopy w takiej dziupli :P
na kili jest step up- idealny do nauki ale troche moze przeszkadzac fakt, ze nie ma wybicia stricte dirtowego (troche bardziej plaskie) i aby miec dobra predkosc trzeba nieco umiec wchodzic w bandy.
budka ale na początek dobre. Sam tam zaczynałem a teraz jużwszystko na kosmo latam. Gdzieś zacząć trzeba, a bsk jest dobre bo to niby hopa z dziurą niby stolik... Na początek idealne
Jak mozecie dajcie jakis kontakt gg do siebie ktos kto jest z wrocka ja jestem z ziębic myslelismy z chlopakami zeby sie kiedys zabrac do wroclawia ale wiadomo trzeba co nieco sie dogadac !!