kurwa stary nie kyupuj tego moj kolega wlasnie kupil od kogos tam z niemiec caley gotowy rower 2dange duala ramka wygladala bardzo solidnie miala fajne wzmocnienia skoczyl moze z 15 razy i rama złamala sie ale te skoki to btły typu 30cm w gore 1 m w dal bo on dop zaczyna pospawał ją po złamała sie dolna rura znów pekła znow zespawał i poznie złamala sie na dwie czesci:/ kurwa masakra słaba byla osprzet miala spoko hampelki hydraquliki deore koła były do XC:/ siodełko od kolarki korba truvativ five d przerzutka XT, manetki deore kiera truvativ ogolnie odradzam moge zrobić fotki:]
znacyz sie ja mam ten rower z ta ramka tylko ze mam 2x double tracki korby,piasty,hample przerzutke tylnie manetki -sainta kiera i mostel hozzlefeller czy jak to tam amor rs pike sl :)
znajomy taty byl na zawodach w niemczech i rzejezdzal odok fabryki gdzie keidys 4 lata pracowal i zostaly 2 ostatnie a ze mialem zamiar kupic rower to kupilem ten jak chcesz to mi moge fotki wyslac na gg:1889849
Panie .. powiem tak... ta rama jest zabardzo ochu**ala zeby ktokolwiek na niej jezdzil.... juz lepiej bym Ci radzil kupic pointa.. pojezdzic pol roku , sprzedac rower..kupic dres i jaaazda