no czesciowo to obaj macie racje :) wookie nie z tym "pierdolniety" u niego ofcorse :P byl on montowany w rowerach seryjnych i stoi nie wiecej jak 700zł ale jest to jednak bardzo fajny amorek :) do dualu i fr :)
aha to ze to jest 1polka drop off triple to jest dobre ? lol moze i nowka 1000 kosztuje ale z tego co pamitam zero regulacji....no i triple taki dobry to nie jest
i co amro jest dobry a nie tak jak napisales wczesniej kicha... wiec trzeba cos wiedziec zeby sie odzywac :] zero regulacji??.... a dokladnie o co ci chodzi??
jak cena jest 1000 zl to nie uwazam ze jest to amor cudo tylko z pewnoscia nie jest to tak jak ty to nazwales "kicha" a jeszcze jedno amor jak siedowiedzialem jest amorem nie b dobrym ale dobrym, nie jest to jakis shit jak napisalem na samym poczatku. powiem ci szczerze ze nie jezdzilem na tym amorze a sam mam boxxera world cup ale widzialem tego drop off'a i wiem ze nie jest shit
"kicha" oznacza cos totalnie nie udanego, beznadziejnego :P rozumiem jak bys powiedzial ze to kicha w porownaniu do marcika suyper monster albo 888 ale nie samo kicha bo amor jest niezly i 1300 zl mozna za niego dac ;] a tym bardziej 1000 zl ;]
i z toba sie zgadzam, amro naprawde jest niezly nie mam go ale wiem cos o nim i to jest amor dobry i godny polecenia , tym bardziej ze w kwocie 1000 zl ;]
sory za 1300 mozna lepsze rzeczy kupic , duzo lepsze ;] i 1000 zl tez bym nie dal jednak , za 1000 Psylo SL mozna kupic i pod wzgledem pracy bedzie lepiej chodzil i ma regulacjie tlumienia nawet