DM Dirt-Street na wycieczke
-
- Kontakt:
DM Dirt-Street na wycieczke
Interesuje mnie rowerek na ramie DM (Dangerous Mike) Dirt Street. Oczywiście główne przeznaczenie rowerq to street i czasami dirt. Chciałem sie dowiedzieć czy na tej ramie można udać się na jakąś skromną wyprawę tj. 20-30 km? oto napęd jaki mam zamiar kupić do tego bika:
- przerzutka tył: Acera (albo Sora bo słyszałem że jest dobra do dirtu i streetu)
- przerzutka przód: Acera
- korba Alivio albo suntour duro (jak alivio to 3 biegi a jak duro to 2 :D)
- kaseta Acera
Z góry dzięki za informacje
- przerzutka tył: Acera (albo Sora bo słyszałem że jest dobra do dirtu i streetu)
- przerzutka przód: Acera
- korba Alivio albo suntour duro (jak alivio to 3 biegi a jak duro to 2 :D)
- kaseta Acera
Z góry dzięki za informacje
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
takie pytanie troche głupie:P Chcesz, to sie wybierzesz na taką wycieczkę... 20-30km to przejedziesz na wszystkim co na 2 koła... przeciez to nie jest kosmiczny dystans, bedziesz miał wigry też dasz rade... a jak jeszcze chcesz do streetówki pakowac przerzutkę do przodu (?!?!?) to hmmm... bierz plecaczek, dziewczyne na bagaznik i w drogę:P ...ostatnio przejechałem (coprawda po asfalcie, ale róznica wzniesień spora - jura) jakieś 80km... na full`u z tiogami 2.5" i luz:) ...także myśle, ze Ty na niebezpiecznym mikołaju dasz spokojnie rade:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Na wszystkim się da. Ja na singlu, jak jescze miałem singla, zrobiłem wycieczkę do czeskiego Jesennika. Łącznie jakieś 120 km w 6 godzinek z dużymi postojami pod monopolem na granicy, ale w drodze powrotnej 35 km w 1godzinkę i 5 minut. Na destroyerku jumpie 13" . NA WSZYSTKIM SIĘ DA!!
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
Adamek1210ja mam dm dirt/street na singlu i luz:D:D... podnosze sobies iodlo na dluzsze dojazdy i jedzie sie bardzo pzryjemnie a mam ok188cm a oponki tez nie sa najchudsze u mnie wlasciwie standardowe 2.35" i smiga sie dosyc dobrze
..polecam ta ramke bardzo sztywna i fajna:D:D do streetu w sam raz:D:D
...pozdro
..polecam ta ramke bardzo sztywna i fajna:D:D do streetu w sam raz:D:D
...pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: