pielęgniarka - morderca
pielęgniarka - morderca
Słyszeliście o tym jak to pielęgniarki robiły sobie zdjęcia z noworodkami wyjętymi z inkubatora? Wkładały je do kieszeni i tak fotografowały. Jedno z tych dzieci umarło. Uważam, że takich ludzi powinno się z.a.p.i.e.r.d.o.l.i.ć a im grozi 5 lat max. Co o tym sądzicie?
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
ja wiem czy z.apie.rdolic 0o ludzie za gorsze dzieci sa laskawiej sadzeni ( kochana Polska ) a poazatym to nie wiadomo czy to dziecko umarlo przez to ze ktos je sobie wlozyl do kieszeni czy dlatego ze jak niestety czesc wczesniakow nie jest stanie przezyc :/
a za osadzanie bym sie nie bral bo od tego to jest Sąd a nie ty ://
poztym to chyba sie jakis uwagow naogladales :/ bo tam to caly czas to rozdmuchuja szukajac sensacij :/ i sami wydaja na ludzi wyroki ...
nie uwazam ze to co te kobiety zrobily jest sluszne BO QRWA nie jest ..ale osadzanie kogos na podstaawie tego co sie uslyszalo w tv tezz nie :F
a za osadzanie bym sie nie bral bo od tego to jest Sąd a nie ty ://
poztym to chyba sie jakis uwagow naogladales :/ bo tam to caly czas to rozdmuchuja szukajac sensacij :/ i sami wydaja na ludzi wyroki ...
nie uwazam ze to co te kobiety zrobily jest sluszne BO QRWA nie jest ..ale osadzanie kogos na podstaawie tego co sie uslyszalo w tv tezz nie :F
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Dziulo88 i Gil chyba macie rację, trochę przesadziłem. Wziąłem się za osądzanie chociaż nie powinienem. Po prostu uważam, że ludzie postępujący w taki sposób są chorzy u mysłowo.
A wszelkiego typu "Uwag" i innych "Pod napięciem" nie oglądam dla zasady, bo te programy i ludzie je tworzący żyją z żerowania na cudzym nieszczęściu.
pozdro 4 all
A wszelkiego typu "Uwag" i innych "Pod napięciem" nie oglądam dla zasady, bo te programy i ludzie je tworzący żyją z żerowania na cudzym nieszczęściu.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
Jak wczoraj uslyszalem o tych pielegniarkach w Wiadomosciach chyba to mnie zamurowalo nawet nie wiem co wtedy czulem. Poprostu zachowaly sie jak skonczone dyletantki i ignorantki. Przeciez co jak co ale od pielegniarek oczekuje sie raczej odpowiedzialnosci a nie bezkresnej glupowy. I co pozniej sie kumpelom chwalily jak to trzymaly "takie male dziecko, co to mozna soebie do kieszeni wlozyc". To samo czuje jak slysze ze sie tak obchodza ze zwierzetami, czyli glupio i z wyzszosci. Kurwa przeciez to dziecko bylo normalnym czlowiekiem a one go jak zabawke...
Ride the lightning
A ja powiem może tak.....moja mama jest laborantką, wiec mniej więcej co i jak jest i moze być z wcześniakami. Pielęgniarki, owszem, idiotki, głupie torby, za samo to że zdjęcia robiły z wcześniakami powinno się je ukarać ale:
- to ze one je brały a jedno z nich umarło może niemieć ze sobą żadnego związku! Te dzieci zostały urodzone za wcześnie, część z ich podstawowych funkcji życiowych niejest jeszcze do końca rozwinięta i jak moja mama mówi teraz może być dobzre z takim dzieckiem, a za chwile beż żadnego powodu może już umierać i tak jest w każdym szpitalu.... tego nieudało się uratować, przykro, ale podobno jego rodzice byli pokazani w telewizji i niesprawiali wrażenia jakiś bardzo przejętych śmiercią dziecka...
To czy z ich winy jedno zmarło pozostawcie sądom, a nie rozstrzygajcie sami...jedżcie za samo to że je wogóle wzieły do rąk, bo spowodowanie śmierci, a branie do rąk i fotografowanie wcześniaka to trochę co innego...:/
- to ze one je brały a jedno z nich umarło może niemieć ze sobą żadnego związku! Te dzieci zostały urodzone za wcześnie, część z ich podstawowych funkcji życiowych niejest jeszcze do końca rozwinięta i jak moja mama mówi teraz może być dobzre z takim dzieckiem, a za chwile beż żadnego powodu może już umierać i tak jest w każdym szpitalu.... tego nieudało się uratować, przykro, ale podobno jego rodzice byli pokazani w telewizji i niesprawiali wrażenia jakiś bardzo przejętych śmiercią dziecka...
To czy z ich winy jedno zmarło pozostawcie sądom, a nie rozstrzygajcie sami...jedżcie za samo to że je wogóle wzieły do rąk, bo spowodowanie śmierci, a branie do rąk i fotografowanie wcześniaka to trochę co innego...:/
http://dhcyc.pinkbike.com
dhcyc mysle ze pozyly by nawet dłuzej jeśli te kur*** by ich nie brały do kieszeni !!! a to czy rodzice byli wzruszeni vzy nie to ich sprawa, natomiast jęsli bedziemy popierać takie dzialanie, to moze to dosiągnąc i naszych dzieci!!!
pomyslunku troche panowie!!
pomyslunku troche panowie!!
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/