www.ogame.pl gra tekstowa
www.ogame.pl gra tekstowa
fajna gierca rzecz dzieje sie w kosmosie odbijasz galaktyke i inne takie tam... strasznie wciąga www.ogame.pl gra tekstowa nie wymaga duzo czasu do gry (na poczatku) jak juz zaczynacie grać to zaczynajcie na uniwersum najlepiej najnowszym ale jak sie nie będzie dało to tak od 29 w góre...
hmmm
hmmm
w wakacje to nie spalem w nocy i pilnowalem ogame:D ale we wrzesniu wracam ze szkoly autobus mi sie spoznil przychodze do domu wchodze na ogame a tu jeb flote mi rozwalili 20% na ksiezyc a on nie powstal 4miliony metali i 2,8 krysztalu odpadkow ehh:/ jakies 30k punktow w dupe... ble ble ble wiec raczej trzeba siedziec 24/7:/
-
- Kontakt:
ja gram na 6 uni i gra jest wciągająca ... na początku troszkę się ciągnie zanim sie flotkę zbuduje ale z czasem robi się coraz ciekawiej :D POLECAM!!! a jakby ktoś chciał jakiś pakt podpisać lub dołączyć do sojuszu to zap raszam :D
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
Ja też pykam w tą giere i jest zajefajnie. A jestem na 210 na Uni 11.
Co do zjadania czasu to tylko na początku, teraz to wieczorkiem podchodze do kompa flota wraca z FSa robie kilka wjazdów noobom w okolicy i zapuszczam świeżą produkcje OW i znów FS. W sumie 4h z przerwami na 0,5 co chwile. Ale ta Gra UZALEŻŻŻŻŻŻNIA!!!!!!!!!!!!
pozdro
Co do zjadania czasu to tylko na początku, teraz to wieczorkiem podchodze do kompa flota wraca z FSa robie kilka wjazdów noobom w okolicy i zapuszczam świeżą produkcje OW i znów FS. W sumie 4h z przerwami na 0,5 co chwile. Ale ta Gra UZALEŻŻŻŻŻŻNIA!!!!!!!!!!!!
pozdro
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...