POWARZNA SPRAWA...
POWARZNA SPRAWA...
PANOWIE!
PRZEZ OSTATNIE 20 MIN ZOBACZYLEM CHYBA Z 4 TEMATY Z JAKĄS DEBILNĄ TREŚCIĄ ....
PANOWIE.... CHYBA DZIECIOM Z SIEROCINCA... SPECIALNEJ TROSKI NETA PODŁĄCZYLI...
BOŻHE!!!!!!!!!!!!!!
PRZEZ OSTATNIE 20 MIN ZOBACZYLEM CHYBA Z 4 TEMATY Z JAKĄS DEBILNĄ TREŚCIĄ ....
PANOWIE.... CHYBA DZIECIOM Z SIEROCINCA... SPECIALNEJ TROSKI NETA PODŁĄCZYLI...
BOŻHE!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
Nemero pisze:CHYBA DZIECIOM Z SIEROCINCA... SPECIALNEJ TROSKI NETA PODŁĄCZYLI...
:|
I po co obrazasz niewinne dzieci ??
twój temat jest kolejnym "debilnym" a sadze ze masz rodziców ale czy nie jesteś dzieckiem specjalnej troski to niewiem ...
tym tematem juz nie pierwszy raz udowadniasz swoja powalającą głupote,
było wysłać PW do któregoś z modów to tamte tematy zostały by skosowane lub zamknięte
~PEACE~
-
- Kontakt:
Nemero do czego zmierzasz?? jaki byl cel tego postu bo ja nie kumam??najpierw wypisujesz ze wudziales w ciagu 20min 4 ******* tematy...co chciales dodac ten temat do debilnych tematow?? gratuluje ziomek zwiekszyles pule juz mamy 5 debilnych temetow...wow...
...wogole nie wiem po **** zaczynasz obrazac nagle ludzi ...przeciez sam dajesz rownie hujny temat...
...a jesli nawet to dzieci z sierocinca to myslisz ze co nie ejst om przykro ze tak piszesz??jak bys nie mail starych nie bylo by ci pewnie do smiechu co??
...wiec nastepnym razem uzyj czegos co sie nazywa mozg i nie pisz takich tematow ktore do niczego nie prowadza!!!
...przemysl to
...pozdro 4 all
...wogole nie wiem po **** zaczynasz obrazac nagle ludzi ...przeciez sam dajesz rownie hujny temat...
...a jesli nawet to dzieci z sierocinca to myslisz ze co nie ejst om przykro ze tak piszesz??jak bys nie mail starych nie bylo by ci pewnie do smiechu co??
...wiec nastepnym razem uzyj czegos co sie nazywa mozg i nie pisz takich tematow ktore do niczego nie prowadza!!!
...przemysl to
...pozdro 4 all
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...