2 sposoby albo kontuweczka albo inna slifierka i wycinasz nie potrzebne zeby albo zostaw to co masz i juz przecie nie musisz koniecznie wywalac reszty zebatek na singla
wystarczy przestawic zębatki w kasecie i juz jest ;)
jak chcesz ladniej to zamiast nie potrzebnych zebatek wsadź podkladki
zostaw sobie tylko 3 zebatki (dwie - jako osłonki i jedna na ktorej bedziesz jeździł).
te dwie, ktore posłuzą jako osłonki zeszlifuj pilnikiem lub innym bajerem.
podczas robienia singla patrz czy lancuch idzie wmiare prosto od przedniego napędu do tylniego
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
ja ostatnio zrobiłem... na początku szlifierką obcinałem...potem oblukałem ze da sie rozkręcić kasete i powyciagać koronki...zrobiłem z rurek dystanse i mam singla za free...zobacz moze Twoją tez da sie rozkręcic...
Wiktor egzakli :p samster oczywiscie ze mozna, na Twoim miejscu w ogole bym nic nie pilowal, obcinal tylko zostawil jak jest, i tak bedzie dzialalo. albo zrob tak jakRYCHU_IDF mowi.
wiesz singla mozna zrobic nawet z kaseta tzn zostaw tylna przezutke i cale zebatki, ustaw przezutke tak zeby ci pasowalo, tylko linke wsadz tak zeby zaczepiala o ostatni zaczep na pancerz w ramie, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi:D masz singla tyle ze ci przezutka napina i tyle:D