Tyle czasu wszyscy chcieli żeby na dh-zonie był dział z recenzjami sprzętu, no i wreszcie jest - ale co z tego skoro niektórzy nie potrafią z tego korzystać.
Wchodzę sobie w recenzje ramki Prodigy i co czytam? - " Rama dobra, ale do dualu! Chociaż ja bym jej nigdy nie kupił..nawet gdybym takowy jeździł" No kurna, jak można wysyłać swoją opinię o produkcie którego się nie ma i nie miało !!!! Gratuluję głupoty autorowi.
moderatorzy beda mieli sporo roboty z tym dzialem, zamierzacie chyba usuwac nic nie wnoszace recenzje? bo jesli nie to bedzie burdelik :p ale moim zdaniem pomysl i wykonanie bardzo dobre! naprawde ekpia dh-zone'u moim zdaniem zasluzyla na pochwale!
drobna uwaga - slowa POKAŻ nie pisze sie przez RZ. A takie wlasnie haslo "Pokarz recenzje" wyskakuje po dodaniu recenzji. Sugeruje to poprawic :) A pomysl z tym dzialem jest zajebisty tylko niestety mam wrazenie ze bedzie sie wypowiadalo wiele tego typu osob. Mam nadzieje ze moderatorzy beda usuwali ich recenzje.
spoko male bledy sie wkradly, ale poprawiamy ;) niestety nie wszyscy dokladnie wiedza jak korzystac ze sprzetowni, dlatego prosimy o pelne wypowiedzi, a nie ocene w jednym zdaniu typu "super praca, super wyglad, polecam i ocena 6". w razie czego bedziemy usuwac niepotrzebne opisy. pozdr
No własnie, jak chcecie wstawić recenzję starajcie się aby to była obiektywna ocena sprzętu, w miarę dokładnie wszystko opisane, co wam się w tym podoba, a co nie. Ten dział nie ma być okazją do dowartościowania się poprzez wychwalanie swojego sprzętu i negowanie wszystkiego innego, tylko formą pomocy w wyborze dla innych ludzi. :)))
No fajne fajne juz pisze swoje recenzje :D Ale np. w amorkach brak Psylo SL i RACE , no i ogolnie troche brakow , przydala by sie mozliwosc dodawania sprzetu.
ja bym wprowadził ocenę recenzji, i jakąś większą skale ocen, tak o 1 do 10, spójrzcie w ramy :| kto by pomyślał że ballistic jest lepszy niż prodigy JB :|
Kamol jak dojdzie więcej recenzji to oceny będą bardziej miarodajne,a jeżeli w dalszym ciągu ballistic będzie wypadał lepij niż JB to może coś w tym jest ;)
Kazdy ma prawo do wlasnej opini , o ile ma ona rece i nogi a nie jak chrabal podawala przyklad. Poza tym ocena to nie wszystko , najlepiej samemu sprawdzic jak ma sie okazje.
czego przykladem jest moja ocena i wookiego PSYLO XC ja mam zupelnie inne odczucia niz on fakt faktem ze model inny bo moj 03 jego 04 no ale moj to porazka a jego calkiem calkiem ... najwazniejsze zeby sie nie sugerowac wypowiedziami poprzednikow i pisac wlasne zdanie
to opinie co ją zacytowałeś ja napisalem! Ale ja na niej jeździłem! Nie piszę opini o czymś czego nie dotykałem! Czy ja napisałem, że tej ramy nigdy nie maiełm w rękaach! Mój kolega ją ma! Poprostu mówię, że ja bym jej za ***** nie kupił!
Mam problem.
Jak chce dodać nowy sprzęt to wpisuje nazwe i co mam wpisac na dole tam gdzie pisze "Opis" ??
Jak chce zrobic recenzje np amorka takiego jakiego jeszce tam nie ma to mam wpisac np: "Dirt Jam Comp 100mm 2005" ??