Pytanie o Kona Stab Supreme/Primo!!
Pytanie o Kona Stab Supreme/Primo!!
Byłem niedawno w Skiteamie na ul.17 Stycznia w Warszawie. Była tam Kona Stab Supreme w malowaniu z PŚ. Nie czekając długo postanowiłem się nią przejechać no i się zakochałem. Potem była rozmowa ze sprzedawca na temat ceny i tu tez zostałem bardzo mile zaskoczony. Możliwe SĄ przeceny rowerów po przecenie!!!! I teraz mam dylemat kupić czy nie kupić. I pytanie, które nie może dać mi spokoju: czy rozmiar S przy moich 178 cm wzrostu to troszkę nie zamało?? Testowałem jeszcze, Stinky Supreme w rozmiarze M, ale ona ma tylko (albo aż) 8 cali skoku. Stab 9!! Znacznie lepiej jeździło mi się na Stabie, lecz to było w warunkach sklepowych. I tu kolejne pytanie do was jeździł ktoś może, Stabem albo Stinkaczem Supreme lub Primo?? Jakie wrażenia, na jakim rozmiarze?? Rower oczywiście będzie służył według przeznaczenie. Prosiłbym o szybka odpowiedz, bo chciałbym kupić model, 2005 ponieważ modele Kony 2006 będą miały tylko roczna gware!! Dzięki!!
-
- Kontakt:
Yo
Po pierwsze - ILE?
Po drugie, jak dla mnie wszystkie kony maja zmulona zawieche i nadaja sie bardziej do katu niz do zabawy po traskach , ale to chyba dobrze? :} Twardo nie jest, ale plush travel toto nie jest. Chyba ze wlozysz sprzeyne 350-400 ;p
Stab primo ma piekne malowanie , w sumie jakby dali to bym sie nie obrazil.
Po pierwsze - ILE?
Po drugie, jak dla mnie wszystkie kony maja zmulona zawieche i nadaja sie bardziej do katu niz do zabawy po traskach , ale to chyba dobrze? :} Twardo nie jest, ale plush travel toto nie jest. Chyba ze wlozysz sprzeyne 350-400 ;p
Stab primo ma piekne malowanie , w sumie jakby dali to bym sie nie obrazil.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Kilrud -> rozumiem, co czujesz do Staba Supreme.. ale czy nie lepiej za taką kase złożyć coś extremalnie zajebistego - także na ramie Supreme..? :) ..także jeździłem na tym egzemplarzu..
Masz kase - bierz. Ja wybrałbym Stinkacza, masz tam rozmiar S, M, L.. i raczej niczym sie nie różni od Staba.
Masz kase - bierz. Ja wybrałbym Stinkacza, masz tam rozmiar S, M, L.. i raczej niczym sie nie różni od Staba.
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
Wiesz ile to kasy czy nie? Za to mozna złozyc taki rowerek ze HC. Jak ja bym miał tyle do dyspozycji monety to Santa v10, Spec Demo Boxxer WC i inne.Kilrud pisze:12 tyś
Po co kupić złozonego kloca? Napewno z kazdej czesci zadowolony nie bedziesz!
Dajcie mi tyle monety i zobaczycie jaka maszyne za to złozyć mozna :-}
-
- Kontakt:
lol...
Moze armageddon ?
Jesli to ma byc zjazdowka to ja bym skladal tak:
Cortina DH Extreme 8
Boxxer team 2005
2x grimeka s12 200mm
2xMavic ex729 + michelin c32
Race Face ns dh + napinacz gizzmo mr dirt
Troche innych czesci
Wszystko NOWE, moge ci zlozyc taki rower za te 12tys, cortina to najlepsza amerykanska rama do dh jaka istnieje, robiona recznie. Sama rama w retailu po oplatach kosztuje tyle ile ty bys chcial dac za caly rower :>
Jest jeden warunek, jako ze prawie na tym nie zarobie, to chce na tym kilka dni pojedzic zanim to dostaniesz :D Bo taki rower to moj ideal jesli chodzi o dh racing ;]
Zastanow sie :)
Moze armageddon ?
Jesli to ma byc zjazdowka to ja bym skladal tak:
Cortina DH Extreme 8
Boxxer team 2005
2x grimeka s12 200mm
2xMavic ex729 + michelin c32
Race Face ns dh + napinacz gizzmo mr dirt
Troche innych czesci
Wszystko NOWE, moge ci zlozyc taki rower za te 12tys, cortina to najlepsza amerykanska rama do dh jaka istnieje, robiona recznie. Sama rama w retailu po oplatach kosztuje tyle ile ty bys chcial dac za caly rower :>
Jest jeden warunek, jako ze prawie na tym nie zarobie, to chce na tym kilka dni pojedzic zanim to dostaniesz :D Bo taki rower to moj ideal jesli chodzi o dh racing ;]
Zastanow sie :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
wnioski:
- im więcej kasy, tym większy problem :)
- jeśli brak kasy, to jeszcze większy.. :/
PzDr
za taką kase, to spokojnie mozna sie wyrobic z superowym bajem do FR.. (mam wiele na mysli).. ..ale do DH to nie wiem, Maxa propozycja ciekawa.. <lol>
- im więcej kasy, tym większy problem :)
- jeśli brak kasy, to jeszcze większy.. :/
PzDr
za taką kase, to spokojnie mozna sie wyrobic z superowym bajem do FR.. (mam wiele na mysli).. ..ale do DH to nie wiem, Maxa propozycja ciekawa.. <lol>
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
Sluchaj MaxDamageDA bo on ma racje i daj mu tym kilka dni pojezdzic:)
a takiego roweru jak On chce Ci zlozyc to chyba nigdzie nie dostaniesz...
gdyby nie jego propozycja to bralbym tego staba ale on zaproponaował znacznie lepsze wyjscie ... :))))))))
(albo rama Karpiel) :)
a takiego roweru jak On chce Ci zlozyc to chyba nigdzie nie dostaniesz...
gdyby nie jego propozycja to bralbym tego staba ale on zaproponaował znacznie lepsze wyjscie ... :))))))))
(albo rama Karpiel) :)
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/