Najwyższy drop Europy - 16 metrów
Najwyższy drop Europy - 16 metrów
www.PJFR.pl
znam osobiscie davida kretza i planowal on dropa z 15m. przygotowywal sie caly sezon tylko na tego dropa, byl w whistler etc. ze jest to road gap, to sie chlopak bujnal jak glupi i jak sam powiedzial, troche przesadzil, przez co wyladowal na 16,5 metrze i wyglebil. wyrownal rekord bendera.
z mojej strony wielki respekt dla goscia, bo zrobil to na standardowym sprzecie, a nie jak bender na jakims rowerze robionym na zamowienie 310mm przod 330 tyl.
z mojej strony wielki respekt dla goscia, bo zrobil to na standardowym sprzecie, a nie jak bender na jakims rowerze robionym na zamowienie 310mm przod 330 tyl.
http://www.traildevils.ch/images/galler ... 5_10_g.jpg - tutaj ładne duże foto
-
- Kontakt:
Bylo to juz, fajne :)
Ano osemeczki :) Nie zmienia to mojego podejscia do tego widelca, zwieksza tylko moj respekt dla niego za odwage ;]
Mimo wszystko benderodrop jest jak dla mnie flagowy...
Tam nie ma nic, jeb pionowy klif i tam to wyglada ze ja pierdole, a tutaj jakos ta wysokosc ginie.
Ano osemeczki :) Nie zmienia to mojego podejscia do tego widelca, zwieksza tylko moj respekt dla niego za odwage ;]
Mimo wszystko benderodrop jest jak dla mnie flagowy...
Tam nie ma nic, jeb pionowy klif i tam to wyglada ze ja pierdole, a tutaj jakos ta wysokosc ginie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Respect dla kolesia, ale dla mnie to nit jest zrównanie rekordu, oni to liczą jako róznice wysokości pomiedzy poziomami.
Bender jebał pionowo w dół te 16m.
Róznice jest taka ze przy pionowym spadaniu masz duzo większe uderzenie, gdy lecisz takiego gapa to masz ogromną predkość "do przodu" która pozwala Ci sie lepiej wkleić w lądowanie.
Uznam wiec ze koleś jest niesamowity, ale Bendera nie pobił :)
Bender jebał pionowo w dół te 16m.
Róznice jest taka ze przy pionowym spadaniu masz duzo większe uderzenie, gdy lecisz takiego gapa to masz ogromną predkość "do przodu" która pozwala Ci sie lepiej wkleić w lądowanie.
Uznam wiec ze koleś jest niesamowity, ale Bendera nie pobił :)
-
- Kontakt: