Call of Duty 2
Call of Duty 2
czy ktos z was ma zamiar grac w CoD2?czym sie rozni multi od 1?
-
- Kontakt:
Re: Call of Duty 2
nie wiem czym sie rózni bo nie gralem tylko słyszalem od kolegi ze potrzebna jest masa poprawek... na niektórych mapach widać przez sciany... z powodu tego, że nie ma punk bustera sami cziterzy na serwach ;) aim boty itp. Grafa jak to grafa.... miUT :] kolega ma 1,5 GB RAM'u karde graficzną najnowszego Ge Force'a a jak ustawi najlepsze ustawienia gry to ma na multi 6 FPS :]
co do CoD 1 MP.... czy ktoś podrzuciłby mi IP jakiś serwerów bez lagów na których grają same ciecie bo chce sie wbic być królem i wymiatac :] ?
co do CoD 1 MP.... czy ktoś podrzuciłby mi IP jakiś serwerów bez lagów na których grają same ciecie bo chce sie wbic być królem i wymiatac :] ?
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
jak chcesz byc ciecie i wymiatac to sciagnij sobie eye i tam jakis 10 slotowy , a jak chcesz wymiatac to musisz dobrze grac.
W 1 tez rpzez sciany widac na niktorych mapach(chodiz mi o bugi),slyszalem tez tez jak sie biegnie to nie widac celownika,prawda?
ja w 1 mialem 333 fps i wszedzie moglem wjesc ale obawiam sie teraz ze 125 mi moze nei wyciagnac:P:(
W 1 tez rpzez sciany widac na niktorych mapach(chodiz mi o bugi),slyszalem tez tez jak sie biegnie to nie widac celownika,prawda?
ja w 1 mialem 333 fps i wszedzie moglem wjesc ale obawiam sie teraz ze 125 mi moze nei wyciagnac:P:(
a ja powiem, że multi nie próbowałem - a single - CoD1 było lepsze, większe przeżycia jednak... tutaj tylko kilka misji było takich naprawdę ciekawych, a zakończenie jest z dupy wyjęte - tzn. ostatnia misja - niby przekraczasz Ren... ale bez epickiego końca, to nie jest to samo co zatknąć czerwony sztandar na szczycie Reichstagu.
Ostatnią misją powinno być zdobycie Orlego Gniazda Hitlera.... producentom poleciłbym też jeszcze raz obejrzenie Kompanii Braci. Gra jak dla mnie dobra, ale bez tego czegoś co ma 1... 7/10
Ostatnią misją powinno być zdobycie Orlego Gniazda Hitlera.... producentom poleciłbym też jeszcze raz obejrzenie Kompanii Braci. Gra jak dla mnie dobra, ale bez tego czegoś co ma 1... 7/10
-
- Kontakt: