A ja czekam do przyszlego poniedzialku... I tez nie wytrzymuje!!! ale sluchaj tlumacz sobie tak, ze im pozniej dostaniesz tym bedziesz sie bardziej cieszyl!!!
No i kolejny rodak bedzie mial ten rowerek. Pamietaj, ze jak juz bedzie Shred to mozesz mowic ludziom, ze jestes kultowy bo sam Deathwitch tez na tej ramie jezdzi.
kuźwa a ja czekam na manetke alivio bo mi nigdzie nie chcieli jednej sprzedać :(
no i też sie denerwuje bo mi łańcuch przeskakuje ;( no a kona shred(k) :D to jest wypas maszyna :) a zamierzasz zmienić amora ???
Ja tam czekałem 8 miechów!!! I już myślałem że nigdy nie wyjadę... dopadła mnie rezygnacja i chciałem już sprzedać to co miałem ale pozbierałem się do kupy, kilka części jest tymczasowych (tylni hampel) i na reszcie jeżdżę. ZAJEBISTE UCZUCIE!!!! [8O)))))))
ja swoj skladam 10 miechow i jeszcze mi brakuje paru czesci... rower jest teoretycznie mobilny :D bo ma pare czesci tymczasowych, ale niestety nie czerpie za bardzo przyjemnosci z jazdy... musze czekac az znajde sobie w koncu jakas prace i kupie korbe z suportem (hussefetla :D)
ja tyż czekum na kune . bo tyż ma przyść w srode.Kunne shrek i wnerwilista mie bo powiedzieliśta ze nie byndzie na czas .Asz mi poprawnu polszcyzne zabrało
a mnie kurwica bierze bo czekałem na manetke, żebym mógł założyć sobie przeżutke, łańcuch i manetke =) wszystko NOWE :) ale teraz jak zdjąłem starą przeżutke która pracowała jako napinacz to sie okazało że pan hak od ramy sie troche wygiłą i ma zjechany gwint ;( do tego mam rame której firmy nie znam i bedzie mi ciężko zakupić nowy hak <beczy>
no i znowu kilka dni w plecy bo musze jechać do sklepu z starym hakiem i (w najgorszym wypadku) czekać na aż taki sprowadzą :(
Ja bylem dzsiaj w SkiTeamie obejrzec Kone Shred ale powiedzieli ze nie ma i nie bedzie do konca roku. Podobal mi sie nawet Specialized Hardrock Sport 15" ale i tak pewnie kupie caly rower Dragstar albo Chucker 2.0
jej... qrcze, ja to bym sie cieszyl jak male dziecko nawet jak za pol roku mialby przyjsc do mnie. skad Wy wogole bierzecie na to pieniadze ? ja na moim weteranie szos (7 letnim) jezdze od jego narodzin i nie stac mnie zeby kupic sobie chociaz amorek do niego, nawet qrde teraz na nim nie jezdze bo niemam na nakretke od korby a mi sie wykrecila, no pochlastac sie mozna, tymbardziej ze ja preferuje downhill. Kona Shred... jessuuu... blogoslawienstwo