Suburban vs P3!!!
Suburban vs P3!!!
Cześć,
Otóż mam dylemat. W najbliższym czasie będę musiał wybrać ramkę. Na temat P3 słyszałem bardzo chwalebne opinie, dla odmiany bardzo podoba mi się geo suburbana i jego króciutkie widełki. Dodam jeszcze, że ramka będzie jeździła z Pike'iem i potrzebuję jej do szeroko pojętego FR, tzn troche streetu, troche hopek, odrobinke więcej 4x, a jak pojade na obóz do Skury to amor na 140mm i też żeby się dało pobrykać. Może macie jakąś alternatywę?
Pozdro :)
Otóż mam dylemat. W najbliższym czasie będę musiał wybrać ramkę. Na temat P3 słyszałem bardzo chwalebne opinie, dla odmiany bardzo podoba mi się geo suburbana i jego króciutkie widełki. Dodam jeszcze, że ramka będzie jeździła z Pike'iem i potrzebuję jej do szeroko pojętego FR, tzn troche streetu, troche hopek, odrobinke więcej 4x, a jak pojade na obóz do Skury to amor na 140mm i też żeby się dało pobrykać. Może macie jakąś alternatywę?
Pozdro :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bym sie nie zastanawiał.. brałbym P.3, bo:
- jakość
- wytrzymałość
- sentyment
no i najważniejsze, że "Specialized 4Ever" :P
..do Suburbana można pakować kółeczka 24".. ale P.3, to duallowka, spawy na tylnym trójkącie ma tak robione, że przeszkadzają przy wkładaniu koła 24" w rame.. sam kiedyś coś takiego próbowałem, ale:
- 1 centra koła i już nie jedziesz dalej
- max. szerokość koła, to 2,3 na DoubleTracku.
- Gazzalodi 3,0 na DoubleWide w ogóle mi nie weszła (24") :)
PzDr
- jakość
- wytrzymałość
- sentyment
no i najważniejsze, że "Specialized 4Ever" :P
..do Suburbana można pakować kółeczka 24".. ale P.3, to duallowka, spawy na tylnym trójkącie ma tak robione, że przeszkadzają przy wkładaniu koła 24" w rame.. sam kiedyś coś takiego próbowałem, ale:
- 1 centra koła i już nie jedziesz dalej
- max. szerokość koła, to 2,3 na DoubleTracku.
- Gazzalodi 3,0 na DoubleWide w ogóle mi nie weszła (24") :)
PzDr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
jak cos to ja mam na sprzedaz nowego suburbana czarny nie smigany a dodaje jeszcze do niego sztyce, wersja z pivotami, za 1050zl jest twoj (w sklepie kosztuje 1150zl) jak chcesz fotki czy wiecej info to pisz na maila paw1as@op.pl
-
- Kontakt:
hmm.. jeśli to ten Maciej Jodko, który był w Wawie na kazurach w wakacje, to jeździłem w M. Jodkiem :) hehe..
..i próbowałem go doścignąć na troszke cięższym P.3.. <lol>
bo był taki jakis sponsorowany gość na kazurach, P.3 + PIKE + super leciutki osprzęcik, tarcze mechaniki, oponki 2.0.. fajna sprawa.
..i próbowałem go doścignąć na troszke cięższym P.3.. <lol>
bo był taki jakis sponsorowany gość na kazurach, P.3 + PIKE + super leciutki osprzęcik, tarcze mechaniki, oponki 2.0.. fajna sprawa.
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
szczep tak to ten Maciek Jodko z rzeszowa :) znaczy niewiem czy byl na wakacjach w wawie bo nie interesuje sie jego zyciem prywatnym i gdzie bywa z kim i co tam robi :) ale ma on p3 z pikiem powietrznym na zajebiscie lekkim osprzecie i nie ma mechanikow tylko hfx 9 xc :) a oponki to wiem tylko ze maxxisy i on zdaje sie ma w ciul sponsorow :))) ale on ma technike jazdy i wyyebczo pocina na torach ?:) wiem bo jak budowalismy tor i on zaczol powoli testowac muldy to po 10min tak zajebiscie je przejezdzal ze zamiast tracic to nabieral na nich predkosci :)))
http://www.ebike.pl/
Virus -> moze i miał HFX9 XC (wszystko można wymienić).. ale jeździł zajebiście na tym swoim P.3 :) no i PIKE bardzo pasuje do tej ramy.
no i napisalem, ze tylko próbowałem go doganiać czasem :] (z dużym naciskiem na "próbowałem")
Był ubrany w shorty FoxRacing i bluze Foxa z masą nazw firm rowerowych typu "RockShox, Spec, Mavic, itp." :)
PzDr
no i napisalem, ze tylko próbowałem go doganiać czasem :] (z dużym naciskiem na "próbowałem")
Był ubrany w shorty FoxRacing i bluze Foxa z masą nazw firm rowerowych typu "RockShox, Spec, Mavic, itp." :)
PzDr