KARTY MAGNETYCZNE wyciag Szczyrk
KARTY MAGNETYCZNE wyciag Szczyrk
Siema,
Mam pytanko... takie offowe raczej:D
Chodzi o to ze w Szczyrku jako przepustka na wyciag sluzy karta magnetyczna, a jak powrzechnie wiadomo, pare wjazdow na gore i juz 32 PLN w plecy.
Szukam wiec takiego zdolniachy, ktory zna na to sposob...
Mysle o jakiejs malej kopii albo innej metodzie !!(sprawdzonej)!!
nono, pozdrawiam ;)
Mam pytanko... takie offowe raczej:D
Chodzi o to ze w Szczyrku jako przepustka na wyciag sluzy karta magnetyczna, a jak powrzechnie wiadomo, pare wjazdow na gore i juz 32 PLN w plecy.
Szukam wiec takiego zdolniachy, ktory zna na to sposob...
Mysle o jakiejs malej kopii albo innej metodzie !!(sprawdzonej)!!
nono, pozdrawiam ;)
gg# 1594401
ładnie to być moderatorem dhzonu i oszukiwać?
jedziecie większą grupą, jak jeden siada na krzesełko już a koles tam stoi przygotowując te krzesełka to chop przez bramke...
albo idź do tej babki na dole, strzel jej minete, drugi bedzie nabijał karty korzystając z nieuwagi sprzedawczyni i tak... chyba że to bedzie facet to wtedy gałe...
innych nie znam, ten pierwszy sprawdzałem sam, a co do drugiego to skorzystaj z niego i powiesz jak było
jedziecie większą grupą, jak jeden siada na krzesełko już a koles tam stoi przygotowując te krzesełka to chop przez bramke...
albo idź do tej babki na dole, strzel jej minete, drugi bedzie nabijał karty korzystając z nieuwagi sprzedawczyni i tak... chyba że to bedzie facet to wtedy gałe...
innych nie znam, ten pierwszy sprawdzałem sam, a co do drugiego to skorzystaj z niego i powiesz jak było
-
- Kontakt:
Automat to z glana.
A co do kart magnetycznych to jest takie cos jak carding lub phreaking (czy jakos tak sie to pisze). Ogolnie chodzi o to zeby oszukac automat do dzwonienia poprzez
a) rozwalenie go
b) otworzenie specjalnym kluczykiem
c) naladowanie karty silnym elektromagnesem
d) przyprasowaniem tasiemki z kasety magnetofonowej (nie dziala)
e) "przegraniem" karty pelnej na pusta tak jak zwykla kasete tylko ze na jakims magnetofonie szpulowym czy jakos tak
W necie se poszukaj
A co do kart magnetycznych to jest takie cos jak carding lub phreaking (czy jakos tak sie to pisze). Ogolnie chodzi o to zeby oszukac automat do dzwonienia poprzez
a) rozwalenie go
b) otworzenie specjalnym kluczykiem
c) naladowanie karty silnym elektromagnesem
d) przyprasowaniem tasiemki z kasety magnetofonowej (nie dziala)
e) "przegraniem" karty pelnej na pusta tak jak zwykla kasete tylko ze na jakims magnetofonie szpulowym czy jakos tak
W necie se poszukaj
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.