hej, chcialbym poczytac wasze opinie na temat tej ramki, a szczegolnie wazne jest dla mnie to GDZIE MOZNA JA KUPIC(sama ramke) z gory thnx za oddane opinie i porady! pozdrawiam!
chcesz tani napinacz? pisz! nowe! niezle! niedlugo foty!!!
speca to mozesz kupic tylko model P3 bo tylko jako takowy ta ramka wystepuje osobno. jedyne miejsce gdzie to można dostać to chyba SKITEAM za 1800 zł o ile maja na stanie w co wątpie. Najlepiej dogadaj sie z ludzmi czy by nie chcieli kupic części z p1 a sobie byś zostawił ramke, chyba ze masz jakieś wtyki w niemczech bo w stanach jest duzo droższa
Jest w tym najnowszym skiteamie koło karolkowej w Wawie. Kosztuje 1800 z kawalkiem i uważam że połowe płacisz za napis. Jak bym miał taka kase to bym brał pitbula + reszta na części albo cocka a za 300 bym sie z kumplami najebał :D
w sumie z tym kupnem calego roweru i sprzedaza czesci a zostawieniem ramki to jest calkiem niezla opcja, jesli znacie jakies stronki gdzie mozna kupic calego bike'a ktoregos z serii p (speca) to prosilbym o linki! pozdro
aha, a nie widaje wam sie ze te pitbulle i cocki(zreszta cock jest w .. ciezki) sa slabe? wszyscy znajomi mnie przekonuja "..stary nie bierz tego gowna bo to polskie dozbieraj wiecej kasy i kup cos lepszego ..."
chcesz tani napinacz? pisz! nowe! niezle! niedlugo foty!!!