grimeca system 8

krisnos
Kontakt:

grimeca system 8

Post autor: krisnos »

witam. czy wie ktos moze jak mozna podrypciugac przewod hamulcowy ?tzn. wyłazi z koncowki.da sie to jakos docisnąc?a moze ktos ma nowy przewod na przod do sprzedania?albo jakis adres gdzie mozna cos takiego nabyc?
krisnos
Kontakt:

i jeszcze jedno koncowka mi sie nie ulamala, tylko przewod wyskoczyl z koncowki.
wuzekpros
Kontakt:

Post autor: wuzekpros »

hmmm kup moze te koncowki +przewod ktore sa na rowerowy.com i potem w razie czego to tylko przewod dokupujesz i po problemie :P
xD
krisnos
Kontakt:

ok. ale przewod mam ok.koncowka tez jest ok. tyle tylko ze jedno z drugim nie trzyma .interesuje mnie jak mozna to stabilnie polączyc.
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

rowerowy.com tam masz wszystko co potrzebne. polecam kupic zestaw koncuwek i przewod(w grimecach standardy lubia sie rwac. mi sie to nie przytrafilo naszczescie(grim sys 12) ale 2 kumpli w sys 8 stracilo przewod przy upadku)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

krisnos Ja mam nowy przewod orginalny grimeci ze srobkami i uszczelkami na przod za 70zł sprzedam.
To jest zajebisty przewod elastyczny i sie nie lamie, a nie to co kevlarowy sztywny i sie lamie...
Jak jestes zainteresowamy... to podaj swoje gg, to sie odezwe do ciebie :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
metalbeast
Kontakt:

Post autor: metalbeast »

> Zielony < pisze:Ja mam nowy przewod orginalny grimeci ze srobkami i uszczelkami na przod za 70zł sprzedam.
a po co mu nowy przewod jak ma dobry!? przeciez napisal ze koncowka sie rozwala.
krisnos
ja przy glebie rozwalilem koncowke i na www.rowerowy.com kupilem koncowki jagvire. Pasuja bez problemu do przewodu grimeki, tylko trzeba dobrze uciąć.
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/

www.hardcore-glogow.prv.pl
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

metalbeast Przeciez sie pyta, czy nie ma ktos do sprzedania nowy przewod, wiec napisalem mu ze mam
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
ODPOWIEDZ