Witam prosze o rade co mam zrobić z połamanym SR duro, zaznaczam ze gwarancji nie uznali.szukać gdzieś górnych goleni czy dać sobie spokój i sie połamanego amorka pozbyć.Moze wiecie czy można golenie górne zastąpić jakimiś innymi??
PS wiem ze to nie giełda, moze ktos tez ma połamane duro na stanie tylko pekniete na boosterze?? prosze o kontakt na gg 5930709
... jesli pekła ci podobnie korona lub sie złamała to zadzwon bezposrednio do importera (Pawlaków) sklep w ktorym go kupiles tez musi chciec ci pomuc ... wiec probuj ... jesli wkuncu wywalczysz reklamacja ... sprzedaj go w pizdu ... :]
ale pawlek nie jest wylacznym importerem SR duro bikershop tez importuje tak na marginesie
mi tez pekal ale zauwazylem standardowo kolo tego stempla czyli rok produkcji i wyslalem go na drugi dzien i za tydzien mialem mialem nowa korone
probuj jest to wada ukryta i nie ma ze boli
też jestes niezły wymiatacz a tak an marginesie to mowa tu o duro moje kumpla z murcek backflipa chyba robił jak sie połamało. tak pozatym skoro wszyscy radzicie sie kłucic o gware to moze ma ktoś ochote zrobic to za mnie oczywiśćie po uprzednim kupnie amorka?? czekam na propozycje gg 2177268
zapytam wprost jest ktoś zainteresowany tym aby odkupić to duro i załatwić sobie gware??lub zamienić na coś innego?? jak chcecie dokładne info to czekma na gg
Ziomek przy próbie flipa zajebał przodem o wybicie i poszła mu korona z obu stron rury sterowej. Patrzymy a tam normalnie bąbelki powietrza widać. Duro został wyslany na gwarancje i normalnie legalnie uznali.
słuchaj ja mam rozwalony dól wyrwało mi mocowanie tarczy jak hamowałem. amor jest teraz w serwisie ale jak mi nie uznaja to chętnie kupię od ciebie dolne golenie ;)